Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Στην ευρω-εξεταστική για το Μνημόνιο ο Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ;

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com

Δρομολογήθηκαν ραγδαίες εξελίξεις χθες στη Βουλή

Πέντε πρόεδροι επιτροπών της Βουλής στην επίσημη διάσκεψη με την αρμόδια επιτροπή της Ευρωβουλής της οποίας ηγείται  ο Οτμάρ Καράς και διερευνά  τις ευθύνες των τροϊκανών στο σκάνδαλο του  Μνημονίου, παρέθεσαν χθες το βράδυ στοιχεία για πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα  Γεωργίου.

 Πρόκειται για τους βουλευτές  της  ΝΔ Αλέκος Δερμετζόπουλο, Γιώργο Βλάχο , Τάσο Νεράτζη και του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θόδωρο Δρίτσα οι οποίοι χαρακτήρισαν αναιτιολόγητη την ενέργεια του  να  αυξήσει το έλλειμμα κατά  2,7 ποσοστιαίες μονάδες φορτώνοντας τον ελληνικό λαό με επιπλέον μέτρα 9 δις ευρώ.

 Στη διάσκεψη, που ξεκίνησε το απόγευμα και  διήρκεσε έως  αργά τη νύχτα,  επικράτησε μεγάλη  ένταση  καθώς αποκαλύφθηκαν  πλήθος νεώτερων  στοιχείων για τις συνθήκες υπό τις οποίες η  Ελλάδα  μπήκε στο Μνημόνιο και οδηγήθηκε στο χάος.

Η  ευρω-επιτροπή  κατέγραψε τις θέσεις τους και θα τις εντάξει στο πόρισμα της ενώ αρκετά  αποκαλυπτικά σημεία θα μεταφερθούν σήμερα στον Γ . Στουρνάρα  από τον Ο. Κάρας στη μεταξύ τους  συνάντηση.

Δ.ΓΙΑΝΝ.

Από .........  parapolitika
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: