Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Επίσημο ξεκίνημα από τον Ηλία Κυρμανίδη στο Δήμο Καμένων Βούρλων – Παρουσιάζει τον συνδυασμό του

 

 Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com

 


Βάζει “πρώτη” ο Ηλίας Κυρμανίδης για την προεκλογική του εκστρατεία στο Δήμο Καμένων Βούρλων – Παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης του και υποψήφιους

Συνεπής με τις αρχικές του δηλώσεις φαίνεται ότι θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης, αν θυμηθούμε ότι είχε δηλώσει στην επίσημη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του πριν από περίπου δυο μήνες, «Βήμα βήμα με σχέδιο και πρόγραμμα θα εξελιχθεί το πλαίσιο μέχρι τις δημοτικές εκλογές»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, ο Ηλίας Κυρμανίδης σε λίγες μέρες θα γνωστοποιήσει στους δημότες του Δήμου Καμένων Βούρλων το πλαίσιο αρχών και αξιών, πάνω στο οποίο εδράζει η υποψηφιότητά του ενώ παράλληλα θα ανακοινώσει και το όνομα της δημοτικής παράταξης.

Όπως όμως ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει εκμυστηρευτεί σε συνομιλητές του «Θα είναι όνομα – στόχος και θα απηχεί όσα αξίζουν και δικαιούνται αυτός ο πανέμορφος τόπος και οι πολίτες του».

Επιπρόσθετα, σε αυτή την ίδια εκδήλωση ο κ. Ηλίας Κυρμανίδης αναμένεται – με μεγάλο τοπικό ενδιαφέρον – να παρουσιάσει και το πρώτο group υποψηφίων που όπως διαρρέεται θα είναι τέτοιοι -ποιοτικά- και τόσοι -αριθμητικά- που η ανακοίνωσή τους θα δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση και εκπλήξεις. Ιδού η ρόδος για τον κ. Κυρμανίδη, ένα πολιτικό πρόσωπο εδώ και χρόνια, να δούμε πλέον πως θα πορευτεί και στα δημοτικά δρώμενα….

Η προεκλογική περίοδος ξεκινά στο Δήμο από ότι φαίνεται για τα καλά – αφού τώρα τελείωσαν και οι βουλευτικές εκλογές – και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι έως τον Οκτώβριο 2023, θα πρέπει να πείσουν τους δημότες για το όραμα τους για την περιοχή, που σημειώνουμε σύμμφωνα με όσα ακούμε ως τοπικό μέσο ενημέρωσης από πολίτες, το βασικότερο που θέλουν για τον Δήμο, είναι να δούν περαιτέρω ανάπτυξη με μακροχρόνιο ορίζοντα.

Από .......  fonografos.net