Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από ...........    energoipoliteskv.blogspot.com
Κεραυνός εν αιθρία...

«Καταμεσής του καλοκαιριού, φημολογήθηκε ότι ο Δήμαρχος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου άστραψε και βρόντηξε, στην σημερινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, αφού, ένεκα αντιδράσεων, τους διεμήνυσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι από την Δευτέρα θα υπογράψει την πολύκροτη σύμβαση με τον ανάδοχο του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων.

Μολονότι το Σωματείο μας έχει προβεί σε πολλές ενέργειες για την ακύρωση της υποπαραχώρησης, και μολονότι, σύσσωμη η μειοψηφία κατέθεσε αίτηση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της εκμίσθωσης του λιμανιού, εντούτοις, ο Δήμαρχος, αψηφά όλα τα ανωτέρω κι ωσάν να θεωρεί ότι η Διοίκηση του Δήμου του ανήκει εξ ολοκλήρου, προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ας ελπίσουμε ότι οι απερίσκεπτες ενέργειές του, δεν θα ζημιώσουν περαιτέρω τον Δήμο μας, του οποίου τα οικονομικά συμφέροντα πρόκειται να πληγούν ανεπανόρθωτα, εφόσον υπογραφεί η επίμαχη σύμβαση».

 Η Διοίκηση του Σωματείου

Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων ο Φάρος

Από .........   lamiareport

Κλείνει Πεζόδρομος μετά από 22 χρόνια λειτουργίας του εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων !!! Έλεος κύριοι , φτάνει πια , δεν θέλουμε άλλο τέτοια ανάπτυξη ….


Αναρτήθηκε από .......     energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη στο  Blog από  αναγνώστη

Έκλεισε  το 2017, Πεζόδρομος εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  που προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994.

Μπορεί να μας πει κάποιος  υπεύθυνος  κύριος από τον Δήμο Μώλου-Άγίου Κωνσταντίνου. 1. Πότε πάρθηκε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο κλεισίματος του Πεζόδρομου δίπλα στο Λιμάνι ;

2. Πότε έγινε τροποποίηση του Σχεδίου του 1994 και καταργήθηκε ο Πεζόδρομος δίπλα στο Λιμάνι ;

3.Έχει γίνει ανάκληση του Σχεδίου του 1994 στο συγκεκριμένο οικοδομικό  τετράγωνο  και αν ναι  πότε  και από ποιόν ; Και ποιος ήτανε ο υπεύθυνος Μηχανικός  που έκανε την ανάκληση του Σχεδίου και την εισήγηση για την  μετατροπή  του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ δίπλα στο Λιμάνι.

Κύριοι της  Δημοτικής ,  επί 3 χρόνια  δεν διανοίξατε κανένα  δρόμο εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  τουλάχιστον μην κλείνεται και τους  είδη υπάρχοντες  που λειτουργούν εδώ και 22 χρόνια.

Άκουσα δε  ότι έγινε συνάντηση  μεταξύ του Δημάρχου κ.Συκιώτη,  του Αντιδημάρχου  Καμένων Βούρλων κ. Καραμανώλη, και του υποτιθέμενου επενδυτή για το Λιμάνι κ. Παπαβασιλείου με την ιδιοκτήτρια του  Κοινόχρηστου  Χώρου δίπλα στο Λιμάνι  κ. Δημητρολοπούλου . Από τον υποτιθέμενο επενδυτή έγινε πρόταση στη κ. Δημητρολοπούλου για την αγορά του κοινόχρηστου χώρου  δίπλα στο Λιμάνι με το ποσό των 200.000 ευρώ περίπου. Με απορία η ιδιοκτήτρια ερώτησε  τι  θα το κάνετε  εσείς  , που δεν μπορώ  να το κάνω εγώ, και  θέλετε να το αγοράσετε αφού είναι  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η απάντηση ήτανε εσένα τι σε νοιάζει τι θα το κάνουμε εμείς…. Εμείς είμαστε  ικανοί να το μετατρέψουμε σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΓΩΝΟ. Είναι απορίας άξιον ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος σαν τι μετείχανε στη συνάντηση  σαν Κτηματομεσίτες ή σαν  μέλλοντες  συνιδιοκτήτες ;

 Αν η πολιτική σας κύριοι  είναι αυτή που εφαρμόζετε έπρεπε να μας το είχατε πει πριν κάνουμε το λάθος  και σας ψηφίσουμε , τώρα βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να σας υποστούμε  ακόμη μέχρι  τις επόμενες  εκλογές, αλλά μην προκαλείται το κοινό αίσθημα με τις ανορθόδοξες  ενέργειες  σας ,  κάντε λίγο  κράτη, μην κάνετε τόσα έργα και πάθετε τίποτα. 
 Έλεος κύριοι, φτάνει πια, δεν θέλουμε άλλο  τέτοια ανάπτυξη ….
 Φτάνει πια  η  Ρεμούλα και η Μαρμίτα…..