Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Λουκάς Δαδιώτης.

Αναρτήθηκε από ...........   energoipoliteskv.blogspot.com





Είναι γενική διαπίστωση των συνδημοτών μας ότι η κατάσταση στο Δήμο μας, σε όλα τα μέτωπα, είναι κατώτερη από αυτή που μας αξίζει. Κοινωνοί αυτής της δυσαρέσκειας, οι συνεργάτες μου κι εγώ, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση στοχεύοντας:

- Να αναδείξουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και να εργαστούμε για την άμεση επίλυσή τους
- Να δρομολογήσουμε την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που απαιτούν μελέτες και προεργασία
- Να παρέμβουμε και να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το Δήμο αλλά δεν είναι της άμεσης αρμοδιότητάς του

Παράλληλα, θεωρούμε ότι ο Δήμος μας έχει σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα ευνοήσουν την εκμετάλλευση του αναπτυξιακού αυτού κεφαλαίου προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Τέλος, πιστεύουμε ότι σημαντικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την συνεργασία των πολλών στη διαμόρφωση και λήψη των αποφάσεων, όπως επίσης και ότι η βελτίωση του επιπέδου ζωής περνάει μέσα από τη συμμετοχή σε διαρκή εκπαίδευση και πολιτιστικές δράσεις.

Βασικές αρχές που μας συνδέουν είναι η διάθεση για προσφορά, η ακομμάτιστη προσέγγιση στα προβλήματα του Δήμου και η πεποίθηση ότι η σύμπνοια μεταξύ των δημοτών των πρώην Καποδιστριακών Δήμων είναι σημαντικότερη από τις όποιες τεχνητές αντιπαλότητες.

Με την ελπίδα να γίνει πράξη το όραμα αυτό, ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Καμένων Βούρλων στις επερχόμενες εκλογές και καλώ όσους συμμερίζονται αυτές τις βασικές αρχές να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε το Δήμο που μας αξίζει.

Λουκάς Δαδιώτης
Ιατρός Αιματολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Στοιχεία Επικοινωνίας
Θερμοπυλών 27, Μώλος, 35009
6987405095
ldadiotis@gmail.com
www.facebook.com/ldadiotis

Πρόσκληση απο τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη.

Αναρτήθηκε από .........    energoipoliteskv.blogspot.com