Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο Δήμαρχος κ. Ι. Συκιώτης διέγραψε τους συμβούλους του κ. Δημήτρη Μακρυνίστα (της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων) και κ. Παναγιώτη Βούλγαρη (της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου). από τον συνδυασμό του

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com




Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Δήμαρχος Μώλου -Αγ. Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης  αποφάσισε να θέσει εκτός δύο Δημοτικούς Συμβούλους  του συνδυασμού του.

Πρόκειται για τους κ.κ.  Δημήτρη Μακρυνίστα (της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων)  και Παναγιώτη Βούλγαρη (της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου).

Την απόφαση αυτή κοινοποίηση λίγο πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 21/3/2018.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο www.fonografos.net ο Δήμαρχος  κ. Συκιώτης, οι  δύο Σύμβουλοι δεν παρίστανται στις συνεδριάσεις και συσκέψεις της παράταξης  και κατά εξακολούθηση είχαν προβεί σε ενέργειες αλλά και καταγγελίες, χωρίς να τις γνωστοποιήσουν τόσο στον Δήμαρχο όσο και στην παράταξη. Η “εχθρική”  αυτή στάση τους, ο κ. Συκιώτης την αποκωδικοποίησε στην ουσία  ως αντιπολιτευτική τακτική και έτσι θεώρησε σωστό να τους απομακρύνει από τον συνδυασμό του.

Αναμένουμε τις επόμενες ώρες ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης να προβεί σε  επίσημη σχετική ανακοίνωση, καθώς  επίσης, όπως επισημάνθηκε και από αναγνώστη μας, την τοποθέτηση των δύο συμβούλων για την απομάκρυνση.

Από ......   fonografos