Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ : Δυναμικά το παρών στη συγκέντρωση για την ΛΑΡΚΟ


Αναρτήθηκε από ...........     energoipoliteskv.blogspot.com
ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΟΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ

ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Λαμία  26/8/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ την ΤΡΊΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Την Τρίτη 29 Αυγούστου οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με απόφαση του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας απεργούν και αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων  στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και τη τρομοκρατία, που επιχειρούν ορισμένοι να ασκήσουν απέναντι στους εργαζόμενους  με στόχο να τους σταματήσουν να αγωνίζονται, να τους αναγκάσουν να δεχτούν μοιρολατρικά το σφαγιασμό της ζωής τους.

Θα είμαστε εκεί για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης των μονοπωλίων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον κλάδο των κατασκευών  και το λαό της περιοχής να δώσουν αγωνιστικό παρόν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Θερμοπύλεια 2017» Συναυλία Της Φωτεινής Δάρρα


Αναρτήθηκε από ..........   energoipoliteskv.blogspot.com


 
 
 
Τα «Θερμοπύλεια 2017», η δική μας γιορτή ιστορίας και πολιτισμού έρχονται το Σεπτέμβρη με πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν από τις 3 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.
 
 
 
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα, διαλέξεις, έκθεση φωτογραφίας και διεθνής επιστημονική συνάντηση για τον ιαματικό μας πλούτο που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις Θερμοπύλες, είναι τα κομμάτια που συμπληρώνουν το παζλ των φετινών Θερμοπυλείων.
     Τα «Θερμοπύλεια 2017» ξεκινούν με τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα που θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Κάστρου Λαμίας την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο. Η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα έρχεται στην πόλη μας για να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες και μουσικά ταξίδια.
Από .........   fonografos