Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα Ενωτικό κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου Κώστα Παταργιά

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com



Ευχαριστούμε από καρδιάς ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που στηρίξατε τις ελπίδες σας σε κάθε έναν από εμάς. 

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που αυτές τις ημέρες έρχεστε κοντά μας. 

Η εμπιστοσύνη σας δίνει δύναμη στον αγώνα μας. Οι αγωνίες και οι προβληματισμοί σας είναι το κίνητρό μας για τον καθαρό μας αγώνα. Δέσμευσή μας η αμείωτη προσπάθεια να σταθούμε πλάι σε κάθε έναν από εσάς, να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ στην κάθε μέρα της νέας ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. 

Αγαπάμε τον τόπο μας και κάθε έναν δημότη γιατί ΜΑΖΙ ζούμε και ΜΑΖΙ θα επιλύσουμε τα προβλήματά μας. Η <<ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ>> , από την πρώτη ημέρα της σύστασής της αντικατοπτρίζει τη δική σας θέληση να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. 

Θέλουμε ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ από ΕΜΑΣ να εκφράζει ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ από ΕΣΑΣ ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του ίδιου Δήμου, του δικού μας Δήμου μακριά από αλλότρια συμφέροντα και σκοπιμότητες να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 

Την Κυριακή 25 Μαίου 2014 εκλέγουμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που θα είναι κάθε μέρα ΕΔΩ ... εκλέγουμε ΕΜΠΕΙΡΙΑ, εκλέγουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, εκλέγουμε ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, εκλέγουμε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ με ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για τον τόπο και τους ΠΟΛΙΤΕΣ του. 


Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: