Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ελληνική!!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Η ΤτΕ δε είναι ελληνική και για όλα αποφασίζουν οι ξένοι μέτοχοι, οι οποίοι τηρούνται μυστικοί διότι έχουν διασκορπίσει το ποσοστό των μετοχών τους σε διάφορα πρόσωπα κάτω του 5%.
Ο νόμος ορίζει, ότι δεν υποχρεούται η ΤτΕ να δημοσιοποιεί όσους κατέχουν ποσοστό κάτω του 5%.
Η αποκάλυψη αυτή, δημιουργεί ερωτηματικά για την πάντοτε θετική στάση της ΤτΕ και του κ. Προβόπουλου, απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας και των δανειστών.
Επίσης, δεν αποκλείεται η τακτική της απέναντι στις τράπεζες, που δεν ήταν καθόλου προσεκτική, να έγινε διότι οι δανειστές θέλουν το μαρασμό των Ελληνικών τραπεζών για να αγοραστούν από ξένα funds kai τράπεζες.
Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνετέλεσε στο διαζύγιο του γάμου Εθνικής και Eurobank, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδιαφέρεται για την αγορά της Εθνικής η Deutsche Bank.
Αν οδηγηθεί όμως, η Εθνική στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η τράπεζα κρατικοποιηθεί για να πουληθεί στη συνέχεια, δεν καταστρέφονται μόνο οι απλοί καταθέτες αλλά και όλα τα ταμεία της χώρας που κατέχουν ποσοστό στην εθνική 16%.
Για το λόγο αυτό τα ταμεία όπως τα ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, πριν από λίγη ώρα διέρρευσαν ότι θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής για να μην απομειωθούν οι μετοχές τους.
Εάν δεν συμμετάσχουν το 16% θα γίνει 0%...
Οπότε η καταστροφή των ταμείων των εργαζομένων θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
Στον αναβρασμό που έχει προκαλέσει η ΤτΕ - που δεν είναι της Ελλάδος- έχει ως αποτέλεσμα προ ολίγου να κυκλοφορήσουν έγκυρες πληροφορίες ότι η Εκκλησία, που είναι ισχυρός καταθέτης της Εθνικής Τράπεζας, αποσύρει από τριημέρου τις καταθέσεις της.
Δείτε ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που δείχνει ότι η ΤτΕ δεν είναι ελληνική!
 fddg
 Από .....  spirorpero

Δεν υπάρχουν σχόλια: