Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Mπάχαλο στις ΔΕΚΟ! Κάποιοι κάρφωσαν στην Τρόικα τα κομματόκυλα του 4-2-1 που διόρισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


-Poso malaka iste;

Ο τεχνικός σύμβουλος του Γιάννη Σουρνάρα έμεινε «Παυλόπουλος», όταν άκουσε τον στενό συνεργάτη του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Αθήνα, να τον αποκαλεί με αυτό το τρόπο.

Για την ακρίβεια ο Γερμανός συνεργάτης του Μπομπ Τρα, είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει τον όρο «μαλάκες» αλλά δεν τον βοηθούν τα ελληνικά του. Όπως και νάχει ο δικός μας έμεινε κάγκελο. Ο λόγος αυτή τη φορά  που το γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα είναι έξαlλο με τα καμώματα των 3 τραχαναπλαγιάδων της συγκυβέρνησης δεν είναι άλλος από τις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν τις ΔΕΚΟ.
Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ με το σύστημα 4-2-1, επέλεξαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα από τα ράφια με τους κομματικούς μουτζαχεντίν-ανάμεσά τους πολλοί που απέτυχαν να εκλεγούν βουλευτές.

 Η χρεοκοπημένη χώρα λοιπόν με πρωθυπουργό τον Σαμαρά παραδίδεται για μια ακόμη φορά στο κρατικοδίαιτο κομματικό παρακράτος.

Έτσι λοιπόν προφανώς κάποιος "κομμένος" από την σχετική λίστα με τους κομματικούς αγροφύλακες, τα πήρε στο κρανίο και έστειλε στην Τρόικα τα ονόματα που προτείνουν τα κόμματα-στην πλειοψηφία τους φαιδρές περιπτώσεις με τους περισσότερους να μην έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους.
Μάλιστα δίπλα στα ονόματα έβαλε σε κύκλο και την έως τώρα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 Για κάποιον Αντώνη Σελλιανάκη-γαλάζιο κομματικό στέλεχος-το «καρφί» της Τρόικας σημείωνε ότι η προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία ήταν κάτι σεμινάρια και η θητεία του ως διαχειριστής(!) σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο κ. Σελλιανάκης πρόκειται να αντικαταστήσει στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ τον κατά κοινή ομολογία πετυχημένο Τσίτουρα!
Οι Τροικανοί μόλις είδαν την λίστα με τα ονόματα επικοινώνησαν με τον Τόμσεν και τις Βρυξέλλες και πήραν οδηγίες να προωθήσουν στα κεντρικά τα ονόματα και το βιογραφικό τους. Μόνο που η οργή τους ήταν τέτοια που ο συνεργάτης του Τρα δεν κρατήθηκε και εκστόμισε στον δικό μας την φράση της αρχής.
Ήδη έχει γίνει μείζον θέμα και στην Γερμανία μια και σχετικά καρφιά για το 4-2-1 των 3 τραχανοπλαγιάδων της συγκυβέρνησης, έπεσαν τόσο στον Ράιχενμπαχ, όσο και στον Φούχτελ!

Τι ξεφτιλισμένος κρατικός μηχανισμός, πόσο τιποτένιοι πολιτικοί...

Ο Πληροφορημένος

Από .......   kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: