Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Να ανεξαρτητοποιηθεί ως Δήμος η Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων ζητάνε οι πρώην Δήμαρχοι οι Σύλλογοι και Φορείς με επιστολή τους από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη Ε. ενόψει των αλλαγών του Καλλικράτη.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος αν γνωρίζει βέβαια γιατί ο κ. Αντωνίου δεν έχει υπογράψει ως πρώην Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ενώ όλοι οι άλλοι π. Δήμαρχοι έχουν υπογράψει ?????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ο κ. Αντωνίου έχει άλλες φουρτούνες τώρα να βγάλει πέρα τι στιγμή που οι Τράπεζες του έχουν κατασχέσει όλα τα περιουσιακά του πράγματα και κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο !!!
Το όνομα του Δήμου είναι το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει.

Ταυτίζεται για διαφορετικούς λόγους βέβαια με τον κ. Τετριμίδα, κ.Παπαναγιώτου, κ.Μακρυνίτσα, κ. Φακίρη, κ. Κουτσούμπα, κ. Αναστασίου

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε μήπως ενδιαφέρθηκε ο κ. Αντωνίου για το όνομα όταν ήτανε Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ???

Αυτός δεν ήταν που ξεπούλησε το όνομα των Καμένων Βούρλων και το Δημαρχείο….

Ανώνυμος είπε...

Τι αγώνα έκανε ο κ. Αντωνίου για το όνομα των Καμένων Βούρλων ???

Δεν ήταν ο κ. Αντωνίου αυτός που κυνηγούσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρτσούνη όταν προσπάθησε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες υπογραφές των Δημοτικών Συμβούλων και τελικά τον εξανάγκασε σε παραίτηση !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία παιδιά ο κύριος αίτιος για το όνομα είναι ο κ. Τετριμίδας ο οποίος πέτυχε το στόχο του γιατί είχε σχέδιο, γιατί είχε απέναντί του έναν κ. Αντωνίου ο οποίος δεν είχε καμιά στρατηγική κοινώς αυτοσχεδίαζε.

Φανταστείτε ότι στηριζότανε στο π. Δήμαρχο Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ψαθά, τον κ. Βαργιανίτη κ. α του ΠΑΣΟΚ η οποίοι την κατάλληλη στιγμή τον αδειάσανε.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση δεν είναι προφανώς η καλλίτερη αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Ο κ. Τετριμίδας μέχρι τώρα έχει φανεί αφερέγγυος και αναξιόπιστος σύμφωνα με τα λεγόμενά του ( από τον περασμένο Σεπτέμβριο έλεγε ότι θα έλθει το όνομα στο Συμβούλιο ) εδώ και δυο χρόνια σχετικά με το ότι θα έφερνε το θέμα της αλλαγής του ονόματος του Δήμου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τι περίμενε ότι θα γινότανε !!!

οι δημότες των Καμένων Βούρλων θα καθόντουσαν με σταυρωμένα τα χέρια … …

Έγινε το αυτονόητο μόλις στους Δημότες των Καμένων Βούρλων τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία ενόψει των αλλαγών του Καλλικράτη, σύμφωνα με την επιστολή του Υπουργού κ. Στυλιανίδη , απευθύνθηκαν στον ίδιο τον Υπουργό για να βρουν το δίκιο τους.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται γιατί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων κ. Φακίρης, κ. Μακρυνίτσας, κ. Παπαναγιώτου, κ. Αναστασίου, κ. Κουτσούμπας δεν είχαν τις ‘ ΚΟΧΟΝΕΣ ‘(οι περισσότεροι βέβαια είναι ερωτικοί μετανάστες ) για να καλέσουν τον κ. Τετριμίδα έστω σε ένα κλειστό άτυπο Συμβούλιο και να του βάλουν τις κόκκινες γραμμές ανακαλώντας τον στην τάξη.

Δυστυχώς είναι όλοι τους απλοί ‘ βοηθοί καμαριέρηδες ‘ και τίποτα παραπάνω !!!!! Ειναι πολοί λίγοι για Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων και να ξεκουμπιστούν το γριγορότερο.

Ανώνυμος είπε...

Τη Δευτέρα λένε τα παπαγαλάκια του κ. Τετριμίδα θα γίνει άτυπο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το όνομα του Δήμου Καμένων Βούρλων-Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου.

Δηλαδή έπρεπε να το γράψει κάποιος προηγούμενος αναγνώστης του Blog σαν σχόλιο , ότι πρέπει να γίνει άτυπο Δημοτικό Συμβούλιο της πλειοψηφίας , ή να σταλεί επιστολή (από τους πρώην Δημάρχους και τους Συλλόγους) προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ Στυλιανίδη Ε. για να έλθει το θέμα προς συζήτηση !!!

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (ειδικά των Καμένων Βούρλων ) τα γεγονότα και η τοπική κοινωνία σας έχει προσπεράσει πλέον και εσείς ακολουθείτε συρόμενοι και αγκομαχώντας από τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Έστω και την ύστατη στιγμή αντισταθείτε( όσοι είστε από τα Καμένα Βούρλα , ο εξής δηλαδή ένας κ. Μακρυνίτσας) και δείξτε ότι έχετε έστω κάποια δράμια ‘ ΚΟΧΟΝΕΣ’.