Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτιές …ανάβει ο βουλευτής Κ. Κουτσογιαννακόπουλος!!!!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Η αρχή έγινε ,τώρα αν θα πάρει τα στοιχεία που ζητάει είναι ένα άλλο θέμα.
Ο βουλευτής Φθιώτιδας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ανοίγει  μεγάλο κεφάλαιο και ξύνει βαθιές πληγές με τη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό της Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα.ή τον αναπληρωτή Χρήστο Σταϊκούρα.
Οι αποκαλούμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ωραίο εφεύρημα) εδώ και πολλά χρόνια, με διάφορες διαδικασίες άλλοτε νόμιμες αλλά ενίοτε μη ηθικές και άλλοτε  νομιμοφανείς αλλά ενίοτε παράτυπες , κατάφερναν να βάζουν βαθιά το χέρι στα δημόσια ταμεία και να εισπράττουν τεράστια ποσά η να διαχειρίζονται κατά τρόπο όχι και τόσο …ευπρεπή , κονδύλια που εισέρρεαν στη χώρα μέσω  κοινοτικών προγραμμάτων.
Η ερώτηση του φθιώτη βουλευτή έχει πολύ… ψωμί. 
Διαβάστε την και θα συμφωνήσετε ,αρκεί βέβαια να  του δοθούν  τα αιτούμενα στοιχεία και κυρίως όλα όσα αιτείται ο γαλάζιος βουλευτής.
Μήπως μιλά για σχοινί στο  σπίτι του.... α.υπουργού;
Κύριε Υπουργέ
Με την παρούσα ερώτηση μου, ζητώ να μου γνωρίσετε
1) Ποια τα ποσά της τελευταίας πενταετίας με τα οποία επιχορηγήθηκαν ετησίως , από τον κρατικό προϋπολογισμό, οι πάσης φύσεως συνδικαλιστικές οργανώσεις, πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες και ιδία τριτοβάθμιες (π.χ. ΑΔΕΔΥ, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΣΕΕ, κλπ.)
2) Ποια τα ποσά της τελευταίας πενταετίας με τα οποία επιχορηγήθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο) 
3) Εν όψει του 2013 προτίθεσθε να προβείτε σε περικοπές ή καταργήσεις των σχετικών επιχορηγήσεων και αν ναι ποιες και πόσες θα είναι αυτές ;
Υ.Γ. : Παρακαλώ να μου χορηγηθεί σχετικός κατάλογος και στις δύο περιπτώσεις.
Από .......  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: