Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ: Ολοι οι Δήμαρχοι στο υπουργείο Παιδείας στις 28 Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκε από........ energoipoliteskv.blogspot.com


Πρόσκληση προς όλους τους Δημάρχους για συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας , στις 28 Φεβρουαρίου, απηύθυνε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμντοπούλου , εγκαινιάζοντας έτσι μια πρώτη επαφή , όχι μόνο για τις συγχωνεύσεις των σχολείων αλλά συνολικά για τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Υπουργείου Παιδείας με την τοπική αυτοδιοίκηση και με τη μεταφορά μαθητών .

Υπενθυμίζεται πως η υφ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου με σχετική επιστολκή που επέστειλε στους Δημάρχους ζητά  τις προτάσεις τους για τις συγχωνεύεις και ιδρύσεις νέων σχολικών μονάδων

Πατήστε  πιο πάνω  για  να  δείτε  την  επιστολή  της  Υφυπουργού  Παιδείας  κ.Εύη Χριστοφιλοπούλου  όπως  την  είχε  δημοσιεύση  το  Blog  energoipoliteskv

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Όμιλος Παράδοσης - Λαογραφίας και ο Αθλητικός Όμιλος Καμένων Βούρλων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονίατικης πίτας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Κέντρο "ΑΥΓΕΡΗΣ" στα Καμένα Βούρλα.

Μετα τιμής
τα Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν πρέπει πριν πάει να δει την Υπουργό ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας να έχει κάνει τουλάχιστον ένα Δημοτικό Συμβούλιο , το οποίο θα έχει πάρει μια απόφαση σχετικά με το θέμα που αφορά το Δήμο μας.

Τι θα πάει να πει εκεί ο κ. Δήμαρχος ότι του κατεβάσει η γκλάβα του.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι θα κάνει μόνος του την κατανομή των παιδιών.

Απλά θα πάρει τα παιδιά του Ρεγγινίου και του Καινουρίου από το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Καμένων Βούρλων και θα τα στείλει στο Μώλο για να μπορέσει να παραμείνει και το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μώλου.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.......

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι πάρτε το είδηση και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι το Λύκειο των Καμένων Βούρλων καταργείται.

Πάμε 30 χρόνια πίσω.

Για αυτό εσείς οι εκλεγμένοι ξεβολευτείτε απ` τις καρέκλες σας και αντιδράστε δυναμικά διαφορετικά θα φάτε ντομάτες και φτύσιμο απ` τον κόσμο που θα είναι όλο δικό σας.