Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ποιοι ζητούν χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από.....
energoipoliteskv.blogspot.com


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποψηφιότητες στο νεοσύστατο δήμο Μώλου- Αγ. Κων/νου. Τόσο από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τους ίδιους όσο και από τις προτάσεις που έχουν καταθέσει άλλα στελέχη προκύπτει πως η μάχη της διεκδίκησης θα είναι αρκετά μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διεκδικούν ο πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Παταριάς, ο νυν δήμαρχος ο κ. Βαγγέλης Τετριμίδας. Και οι δύο έχουν καταθέσει την σχετική αίτηση που ζητούσε το ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια κίνηση έχουν προχωρήσει καταθέτοντας την υποψηφιότητά τους με αυτοπρόταση ο Δημήτρης Φαφούτης, που ήδη το τελευταίο διάστημα διευρύνει τις επαφές του, και ο κ. Κ. Τραχανάς που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη επιπλέον στοιχεία. Στην ίδια περιοχή όμως έχουμε και τρεις ετεροπροτάσεις. Οι δύο από αυτές αφορούν τον κ. Βαγγέλη Τετριμίδα και τον κ. Κώστα Παταργιά που έχουν αυτοπροταθεί. Το καρέ όμως συμπληρώνεται σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες με μία ετεροπρόταση που έχει κατατεθεί και η οποία αφορά τον νυν δήμαρχο Αγίου Κωνσταντίνου, Βαγγέλη Ψαθά. Όλα συγκλίνουν ότι οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε ότι αφορά τις συγκρίσεις αλλά κυρίως τις προσεγγίσεις που πιθανά να υπάρξουν.

Από......lamianews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι θέλουν τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που μαζί με τους Βουλευτές κατέστρεψαν τα Καμένα Βούρλα. Δεν θα πάρουν ούτε μια ψήφο από τα Καμένα Βούρλα !!!!!! Θα υποστούν τις συνέπειες των ενεργειών τους

Ανώνυμος είπε...

Καλά η δεξιά τι κάνει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ???

Δεν θα κατεβάσει ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο που θα ενώσει το χώρο της Δεξιάς για να πάρει από αυτά τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και τα σώβρακά τους , αφού η δύναμη της Δεξιάς στον νέο ενιαίο Δήμο υπερβαίνει το 60% !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμενα Βουρλα φιλαρακο μου δεν τα καταστρεψαν ουτε ο Τετριμιδας,ουτε ο Ψαθας...Κοιτατε τα χαλια σας που οι Δημαρχοι που βγαζατε ολα αυτα τα χρονια ηταν οτι χειροτερο υπηρχε στη κοινωνια..Μην κατηγορεις αλλους παντα για τα χαλια σου ελληνα...!!!