Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ



Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com




Γράφει ο αναγνώστης μας Γ.Γ.



Όσο και να προσπαθούν να εμπλουτίσουν και με άλλους ήχους, το δαιμονισμένο σκούξιμο από τις ερπύστριες του ΔΝΤ δεν μπορούν να ξεγελάσουν το λαϊκό ένστικτο που εδραιώθηκε μέσα μας εδώ και πολύ καιρό. Τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν άλλωστε με ταχύτητα φωτός, είναι αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι είναι μέτρα που απαίτησε το ΔΝΤ.


Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Όλοι ομολογούν άμεσα η έμμεσα ότι το 2011 και το 2012 έρχονται κι άλλα μέτρα πιο σκληρά


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κυνικότατα ομολόγησε ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές γιατί <<εμείς αιτούμεθα>> δηλ πιο απλά και κατανοητά ,αυτοί θα μας δίνουν εντολές και εμείς θα εκτελούμε!! Και ακόμη πιο απλά? Η κυβέρνηση θα είναι οδηγός ενός ερπυστριοφόρου που θα το περνάει πάνω από τις λαϊκές κατακτήσεις .και τα λαϊκά εισοδήματα όπως ακριβώς πέρασε το τανκ πάνω από την πόρτα του πολυτεχνείου.


Ένα μόνο ελιγμό θα κάνει για να μην πατήσει αυτούς τους πολιτικούς που ξέσκισαν την χώρα τόσα χρόνια ,που την κατάκλεψαν ,την ατίμασαν ασελγώντας πάνω της και την ξεφτίλισαν διεθνώς . Σίγουρα από αυτόν τον ελιγμό θα γλιτώσει και όλη η πλουτοκρατία με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι.


Εμείς ? Θα μείνουμε απλοί θεατές και θα κλαίμε την μοίρα μας ?


Θα περιμένουμε από τους βαλσαμωμένους συνδικαλιστές να μας οδηγήσουν και να μας καθοδηγήσουν ? Θα περιμένουμε από την απαρχαιωμένη σε ιδέες ηγεσία της αριστεράς να κάνει κάτι? Αυτήν την ηγεσία που δεν μίλησε ποτέ για εξυγίανση του πολικού συστήματος και δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει και να αφουγκραστεί το παλμό της κοινωνίας? .Που δεν μπορεί να προβλέψει και να σχεδιάσει τίποτα ?


Αλλά δεν είναι αυτή το θέμα μας και ασφαλώς δεν αντιδικούμε μαζί της.


Πριν λοιπόν μας κάνουν κιμά στην κυριολεξία ,οφείλουμε να αντισταθούμε οργανωμένα .


Δεν αρκεί να γράφουμε και να διαβάζουμε μόνο.


Ας υπογράψουμε όλοι το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο activistis σαν αρχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια: