Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Κρύο Ντους με παγάκια ( Αβδίκου) έκαναν στον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κεφάλα οι Δήμαρχοι Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ψαθάς, Μώλου κ. Τετριμμίδας και Δαφνουσίων κ. Μαυροειδής απατώντας αρνητικά και αγνοώντας την πρόσκληση τους για το (δήθεν) γεύμα εργασίας !!!!!!

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
             
                                                                                                                                                                                                      
                                             Από  εφημερίδα  " Ημέρα"
Η επιστολή εστάλη
 από αναγνώστη του Blog

Τους πήρανε είδηση όλοι πλέον οι γύρω Δήμοι ότι πρόκειται για αναξιόπιστα και αφερέγγυα άτομα και δεν ανταποκρίθηκε κανένας από τους καλεσμένους των όμορων Δήμων στη πρόσκληση τους για το γεύμα εργασίας.

Με τις ενέργειές τους και τις πράξεις τους έδειξαν ότι οι δυο αυτοί άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο ούτε ιδεολογία προκειμένου να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους και τους επιδιωκόμενους στόχους τους.

Για να καλύψουνε τις οικονομικές ατασθαλίες που έχουν κάνει στο Δήμο Καμένων Βούρλων την τελευταία δεκαετία δεν διστάζουν να συμμαχήσουν μεταξύ τους (μέχρι χθες δήλωναν άσπονδοί εχθροί) για να αποφύγουν τα χειρότερα που έπονται και είναι η ψειρού…..

Αποδεικνύεται σήμερα αυτό που λεγόταν ευρέως από τους δημότες των Καμένων Βούρλων ότι ο κ. Κεφάλας είχε συνεργαστεί από τις προηγούμενες εκλογές με τον κ. Αντωνίου και ότι τα πήρε χοντρά για να παραδώσει την Δημαρχία στον κ. Αντωνίου, αφού πρώτα έλαβε την υπόσχεση του κ. Αντωνίου ότι δεν θα έχει καμία δίωξη για τις οικονομικές ατασθαλίες που είχε κάνει στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Βέβαια οι δημότες των Καμένων Βούρλων το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, αλλά φαίνεται ότι το έμαθαν πλέον και οι Δημότες των όμορων Δήμων , που έβαλαν χέρι στους Δημάρχους τους να μην γελαστούν και πάνε σε μια τέτοια συνάντηση που θα τους έδινε άφεση αμαρτιών για τις οικονομικές ατασθαλίες τους που έχουν διαπράξει στο Δήμο τους και έχουν γίνει πλέον γνωστές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και περιφερειακό-κεντρικό επίπεδο.

Φαίνεται ότι η συνεργασία του κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα οδηγεί και τους δυο πιο γρήγορα πλέον στην έξοδο και το περιθώριο, είτε αποφασίσουν να κατέβουν στις εκλογές είτε όχι. Αυτό είναι ολοφάνερο από την στάση των δημοτών των τοπικών κοινωνιών απέναντί τους που και μόνο με το άκουσμα του ονόματος τους.

Κραυγάζουν ………. Μακριά !!!!   απ` αυτά τα λαμόγια !!!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω, όύτε καν υποψιάζομαι ότι μπορεί να υφίσταται μία τέτοιου είδους "συνεργασία". Πραγματικά, όμως το απεύχομαι. Δεν υπάρχει χειρότερο για μία Δημοκρατία, η Αντιπολίτευση να μην λειτουργεί ουσιαστικά. Και η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (Αντωνίου - Κεφάλας), ουσιαστική αντιπολίτευση δεν έχουμε. Δεν είναι δυνατόν σε τόσα πολιτικά και όχι μόνον, λάθη που έχει υποπέσει ο Δήμαρχος και το Συμβούλιό του, όλον αυτό τον καιρό που διοικεί, η Αντιπολίτευση να αρκείται απλά, σε κάποιες ερωτησούλες-επερωτησούλες ή σε κάποιες "ασυμφωνίες" ως προς την τήρηση του διαδικαστικού. Έχουμε νοημοσύνη να κρίνουμε τελικά και τους ΜΕΝ και τους ΔΕ, που δεν λένε να γίνουν ΔΕΝ.