Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Κολιγιά του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχο κ. Κεφάλα για να καλύψουν τις πομπές τους και ότι άλλο ήθελε προκύψει.......

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com                                                   
                                                                                                                       
  






                                                                               
Επιστολή  εστάλη απο αναγνώστη  του  Blog

  Με πρόσκληση την οποία προσυπογράφουν ο κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα καλούν σε        γεύμα εργασίας την Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 20:30 μ.μ στην Ταβέρνα “ΚΑΡΑΒΙ” στα        Καμένα Βούρλα τους Δημάρχους , Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων και         τους επικεφαλής της μειοψηφίας, των Δήμων Αγίου Κωνσταντίνου, Δαφνουσίων, Μώλου για           να συζητήσουν (υποτίθεται) το σχέδιο “Καλλικράτης”. (πιστεύω επειδή οι άνθρωποι είναι        σοβαροί, κανένας δεν θα αποδεχτεί την πρόσκληση μπλέκοντας με λαμόγια).



                                 
                                        Από   εφημερίδα    "Ημέρα"


Άλλη πρόσκληση έχουμε την Τρίτη 16 Μαρτίου και ώρα 19:30 πάλι σε συνεννόηση μεταξύ τους ο    κ. Αντωνίου με τον κ. Κεφάλα και βάζοντας μπροστά το ανδρείκελο τους και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρντζούνη να συγκαλέσει κλειστό Δημοτικό Συμβούλιο, αποκλείοντας τη συμμετοχή των δημοτών, με θέμα τα οικονομικά του Δήμου  (τι έχουν να κρύψουν άραγε από τους  Δημότες των   Καμένων   Βούρλων  ???).                                                                                                       

Οι Δημότες των Καμένων Βούρλων βλέπετε δεν πρέπει να γνωρίζουν τις οικονομικές ατασθαλίες πού έχει κάνει η προηγούμενη και η νυν Δημοτική Αρχή εις βάρος των  Δημοτών των Καμένων Βούρλων.

 Όλα αυτά δείχνουν ότι τα  έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους και δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση  να κάνει έλεγχο για όλες τις οικονομικές ατασθαλίες που γίνονται στο Δήμο  Καμένων Βούρλων , γιατί όλοι τους είναι βουτηγμένοι στα σ………
                                                              
Έρχεται όμως η ώρα της κρίσεως από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων για αυτούς τους κυρίους νταβαντζήδες……. 7  μήνες τους απόμειναν !!!!!!!   συν τα χρόνια στην ψειρού !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύουμε ότι δεν θα ανταποκριθεί κανείς από τους καλεσμένους, διότι η πρόσκληση γίνεται από δυο αναξιόπιστα άτομα που έχουν χάσει πλέον την έξωθεν καλή μαρτυρία της κοινωνίας και προσπαθούν να στηριχτούν στις πλάτες άλλων. Αυτό φαίνεται και από την πρόσκληση που εστάλη στους καλεσμένους με ημερομηνία 11-3-2010 και διαβαθμισμένο από το Δήμο Καμένων Βούρλων με Αριθμό Πρωτοκόλλου Δ.Υ (Δεν Υπάρχω).
Η κίνηση αυτή γίνεται χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αντζέτα θεμάτων προς συζήτηση και έξω από τα θεσμικά όργανα λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν οι κύριοι αυτοί θέλανε να κάνουν κάτι σωστό προβλέπει ο Δημοτικός Κώδικας πως γίνεται και με ποιόν τρόπο και όχι έτσι αυτοσχεδιάζοντας. Αυτά τα δυο άτομα είναι ικανά , αν κάποιοι από τους καλεσμένους πάνε στο γεύμα αυτό, να βγούνε μετά στα κανάλια και να λένε διάφορα παλαβά πράγματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Όπως έχουμε μαζί μας το Δήμο Μώλου το Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου και το Δήμο Δαφνουσίων. Ακούσαμε να ψιθυρίζεται μετά τα πρώτα τηλεφωνήματα που έγιναν ότι επειδή ναυαγεί η πρόσκληση αυτή να καλεστούν και άλλοι απλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι από κάθε Δήμο , οπότε σου λέει αν ακούσουν όλοι αυτοί ότι θα τους ταΐσουμε τσάμπα τι θα κάνουν θα έλθουν για φαγητό….. Βλέπουμε το Μάκη με τον Κεφάλα να πίνουν στο τέλος μόνοι τους μπίρες παρακολουθώντας νοερά το ΚΑΡΑΒΙ να βουλιάζει !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οφειλές πολιτών προς το Δήμο η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών .

Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο ο κ. Αντωνίου να νομιμοποιήσει τις παρανομίες του με αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου έχοντας πάντα συμπαραστάτη τον κ.Κεφάλα.

Ας γίνει μια γνωμάτευση από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου Καμένων Βούρλων προς το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Δήμος εισπράττει νόμιμα αυτή τη στιγμή για τον Βιολογικό των Καμένων Βούρλων και μετά να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλή τη θέληση των Δημοτών εισπράττει αυτή τη στιγμή ο Κ. Αντωνίου για το Βιολογικό. Διότι επί 3,5 χρόνια δεν έκανε εκείνες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος 1069/1980 περί ύδρευσης και αποχέτευσης για να μπορεί σήμερα να εισπράττει νόμιμα ο Δήμος από το Βιολογικό.

Έχουν υποχρέωση οι δημοτικοί σύμβουλοι πριν ψηφίσουν οτιδήποτε κεκλισμένων των θυρών να διαβάσουν τι λέει πρώτα ο νόμος 1069/1980 για να μην βρεθούν αύριο προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αν ένας Δημότης που πληρώνει παράνομα μέχρι σήμερα στον κ. Αντωνίου ξεκινήσει την δικαστική οδό θα είναι αναγκασμένος ο Δήμος αύριο να του επιστρέψει και τα χρήματα αυτά που έχει εισπράξει και δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιόν τις τσέπες έχουν καταλήξει.

Πρέπει να βρεθούν δε και αυτοί που τα έχουν πάρει παράνομα για να τα πάρουν οι δημότες από αυτούς και όχι από το Δήμο.

Και οι δημότες που εκκρεμούν εις βάρος κάποιες οικονομικές οφειλές από τα νερά ίσως ας βάλουν κάποιο δικηγόρο, ή ας διαβάσουν τι λέει ο Νόμος 1069/1980 περί ύδρευσης και αποχέτευσης πριν πάνε στο περιβόητο αυτό κλειστό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ένας παθών Δημότης.

Ανώνυμος είπε...

Το λογαριασμό σε αυτό το γεύμα εργασίας , όπου θα μαζευτούν γύρω στα 30 άτομα μπορεί να μας πει κάποιος ποιος θα τον πληρώσει και γιατί ?

Μα φυσικά θα χρεωθεί στο Δήμο Καμένων Βούρλων και κατ` επέκταση στους Δημότες των Καμένων Βούρλων. Δηλαδή τις προσωπικές και δημόσιες σχέσεις του κ. Αντωνίου και του κ. Κεφάλα θα πληρώνουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων???

Τι να κάνουμε υπομονή συντοπίτες 7 μήνες απόμειναν ακόμη μέχρι να ξελευθερωθούμε από τους τοπικούς μας απατεώνες !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι το λογαριασμό θα πληρώσει ο Δήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ψαθάς απ` τη χαρά που έχει , διότι προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία και θα τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές που έρχονται ως υποψήφιο Δήμαρχο για το διευρυμένο Δήμο των Καμένων Βούρλων.

Συμφώνησαν όλοι δε ( Αντωνίου, Κεφάλας ,Μαυροειδής , Τετριμήδας με το αζημίωτο βέβαια ότι όλοι κάτι θα τσιμπολογήσουν) να πάνε υπό την σκέπη του κ. Ψαθά για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!

Καλά μου φαίνεται ότι οι άνθρωποί είναι όλοι για το Δαφνί ????