Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Νίκο με κάτι σαν και σας, ντρέπομαι να πω τι δουλειά κάνω


Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Γράφει ο Λυσίας

Τον ένα μέτοχο του ALTER, τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον….συνεντευξίασε φιλότιμα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Και μας έκανε σαφώς….σοφότερους με όλα αυτά τα ωραία που μάθαμε….

Μεγάλο ταλέντο ο Νίκος. Ακόμα και στο γλείψιμο. Αλλά άξιζε τον κόπο. Να δούμε πόσες ολοσέλιδες ¨ Real ¨ - ¨ Marfin ¨, θα αποφέρει αυτή η τόσο ενημερωτική συνέντευξη.

Σε καιρούς ισχύων αγελάδων, οι ¨παχουλές¨ διαφημίσεις, είναι ό,τι πρέπει.

Έστω και αν είναι ένα κομμάτι….γλιστερές, από τον πολύ γλείψιμο.

Μετά λοιπόν από την τόσο πολύ επιτυχή συνέντευξη του ενός μετόχου, καιρός να απολαύσουμε και μια ¨ ενώπιος – ενωπίω ¨ κουβεντούλα με τον εταίρο μέτοχο. Τον αυτοκράτορα της........... διαπλοκής Γιώργο Κουρή. Που ξεκίνησε κάποτε ως ορτινάντζα του Μητσοτάκη ( με τον ¨ κήρυκα¨ των Χανίων ) έγινε μετά το alter ego του Ανδρέα, μετά πέρασε στο στρατόπεδο Καραμανλή ( ελέω σιωπής του, για τα απαιτούμενα από το δημόσιο, χρέη ) και τώρα προσπαθεί να τακιμιάζει με τον Γιώργο.

Καλού-κακού, έχει καβάντζα και τον Βερόπουλο, για το περγαμόντο….

Βίος και πολιτεία ο άνθρωπος.

Εδώ και αν έχεις θέμα, Νίκο, για μια έτσι, καλοτυλιγμένη με ροζ κορδελίτσα συνέντευξη, σαν και αυτή του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τι θα πείτε με τον Κουρή; Εμένα ρωτάς, ρε συνάδελφε;

Μιλήστε για το περγαμόντο ( ρε γαμώτο ). Για τα ήθη και τα έθιμα της Κεφαλονιάς….Μάλλον για τα έθιμα μόνο. Γιατί από ήθη ( και ήθος ) δεν γνωρίζει ο Γιώργαρος….

Ε, που ξέρεις Νίκο μου, μπορεί στην διάρκεια του ¨ ενώπιος – ενωπίω ¨, να σου έρθει η θεία έμπνευση, να τον φωτίσεις για εκείνο το χρέος.

Το χρέος προς την εφορία. Ή για το άλλο, προς το ΙΚΑ. Ή για το τρίτο, προς τα παιδιά που εργάζονται στο συγκρότημα, αλλά δεν τα ευνόησαν η τύχη και οι συγκυρίες….όπως εσένα. Που με κάτι τέτοιους σαν εσένα, ντρέπομαι πια να πω τι δουλειά, εδώ και τριανταπέντε χρόνια, κάνω.

Και που τη λέξη ¨ δημοσιογράφος ¨ την έσβησα από την κάρτα μου.

ΛΥΣΙΑΣ

Από......... kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: