Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τον Αντώνη Σαμαρά στηρίζει ο Δ. Αβραμόπουλος !!!!!

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Τη στήριξη του στον Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε ο Δ. Αβραμόπουλος, σε κοινή εμφάνιση τον δύο αντρών. Για αναμενόμενη κίνηση του κ. Αβραμόπουλου μιλούν από το περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι καθ ένας κρίνεται από τις αποφάσεις του.


Σύμφωνα με πληροφορίες τη στήριξη τους στον Αντ. Σαμαρά αναμένεται να εκφράσουν οι λεγόμενοι "Λοχαγοί", οι οποίοι στήριξαν τον Κ. Καραμανλή το 1997.

Ντέρμπι

Σε ντέρμπι μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά εξελίσσεται η εκλογή Προέδρου στη ΝΔ, σύμφωνα και με τη δημοσκόπηση της GPO για το MEGA. Στο ερώτημα ποιόν θα θέλατε για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στην κ. Μπακογιάννη και τον κ. Σαμαρά, οι νεοδημοκράτες απαντούν δίνοντας προβάδισμα με 0,3 ποσοστιαίων μονάδων στον πρώην υπ. Πολιτισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 46,8% και η κ. Μπακογιάννη το 46,5%.

Στο ερώτημα "ποιος είναι καταλληλότερος για Πρόεδρος;" , ο Αντ. Σαμαράς συγκεντρώνει ποσοστό 40,7% έναντι 35,7% της Ντ. Μπακογιάννη και 9,7% του Π. Ψωμιάδη.

Στο ερώτημα "ποιος είναι πιο αξιόπιστος;", ο Αντ. Σαμαράς προηγείται με 38,2%, έναντι της 27,1% της Ντ. Μπακογιάννη και 18.3% του Π. Ψωμιάδης 18,3%.

Η δημοσκόπηση της GPO, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας από την εκπομπή Ανατροπή, του Γιάννη Πρετεντέρη από το MEGA

Στις 18.30ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο Κάτω Χαλανδρίου και στις 19.30 η κ. Μπακογιάννη στο αμφιθέατρο του δημοτικού ραδιοφώνου στο Γκάζι.
 
Από.. Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: