Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου ο Γιώργος έβγαλε "κίτρινες κάρτες" σε υπουργούς και Θόδωρο


Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

“Λίγο πριν την... "κόκκινη κάρτα" σε υπουργούς έφτασε χθες ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου που σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου (κυριακάτικα) "τράβηξε άγρια τα αυτιά" των παρισταμένων για έλλειψη συντονισμού και κακή απόδοση το διάστημα αυτό.


Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, ο υπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Χ.Παμπούκης, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Ν.Αθανασάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης κ.α. Είπε ότι τα φαινόμενα ασυνεννοησίας έχουν χτυπήσει "ταβάνι", το αλαλούμ με τους γεν. γραμματείς έχει εξευτελίσει την προσπάθεια, το πρόβλημα με το λιμάνι κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα το κλίμα σταθερότητας και να επιβληθούν οι συνδικαλιστές με το ΚΚΕ σε ρόλο "κυβέρνησης", ενώ και ο χειρισμός των συμβασιούχων με τα Stage ήταν άσχετος και λανθασμένος. Γι αυτό ο Γ.Παπανδρέου για πρώτη φορά από τη συγκρότηση της κυβέρνησης του ήταν με...άγριες διαθέσεις και τα έψαλλε για τα καλά στα παριστάμενους υπογραμμίζοντας ότι δεν θα διστάσει να κάνει "αλλαγές στον...αέρα". Βέβαια κανείς δεν τόλμησε να του πει ότι ο πρώτος και αρμόδιος συντονιστής της κυβέρνησης είναι ο...πρωθυπουργός. Γεγονός είναι ότι οι καμπάνες χτύπησαν κυρίως για τον Θ.Πάγκαλο αφού δικής του αρμοδιότητας ήταν όλα αυτά τα θέματα.

Εκνευρισμένος έδειξε ο Πρωθυπουργός και από την "στοχοποίηση" των δικών του ανθρώπων που έβαλε σε καίριες θέσεις στην κυβέρνηση. Αλλά και έδειξε προβληματισμένος για τον τρόπο που επιλέγουν συνεργάτες οι υπουργοί και υφυπουργοί του.

Η δυσκολία να "πάρει μπροστά η μηχανή" της κυβέρνησης και τα πολλά προβλήματα ασυνεννοησίας, τον ανάγκασαν να βγάλει "κίτρινες κάρτες"...Θα δούμε τι τελικά θα συμβεί...
 
Από....i-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: