Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Κολληγιά ετοιμάζουν ο πρώην Δήμαρχος κ. Κεφάλας με τον νυν Δήμαρχο κ. Αντωνίου ???

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

                                           
                  Δημοσίευμα εφημερίδας "Ημέρα"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
 'Οπως δείχνουν τα πράγματα όλα μπορεί να γίνουν στα Δημοτικά δρώμενα των Καμένων Βούρλων όταν τα προσωπικά συμφέροντα  υπερτερούν των συμφερόντων της Λουτροπόλεως των  
Καμένων Βούρλων
                                         
Οι δυο πρώην (υποτιθέμενοι)αντίπαλοι , ο τέως Δήμαρχος κ. Κεφάλας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Καμένων Βούρλων , είχε συνάντηση με τον νυν Δήμαρχο      κ. Αντωνίου για να συζητήσουν το πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν στα δημοτικά δρώμενα εν` όψει των συνενώσεων των Δήμων (Αγίου Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων, Μώλου).
Στη  συνάντηση  αυτή   παρευρέθηκαν νυν  και  πρώην συνεργάτες  και από τις  δύο πλευρές.

Οι δύο πρώην (υποτιθέμενοι) αντίπαλοι πού έχουν υπερχρεώσει μέχρι σήμερα το Δήμο Καμένων Βούρλων με τις ατασθαλίες  τους , άγνωστο με πιο ποσό , πιστεύουν ότι ενωμένοι μπορεί να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν το Δήμο Καμένων Βούρλων(καλύπτοντας έτσι τις οικονομικές ατασθαλίες που έχουν κάνει διαχρονικά στο Δήμο Καμένων Βούρλων), μετά την συνένωση που εξήγγειλε η Κυβέρνηση ότι θα κάνει.

Βλέποντας βέβαια ότι καθένας μόνος του δεν έχει καμία τύχη πιστεύουν και ελπίζουν ότι και οι δυο μαζί σε ένα διευρυμένο Δήμο μπορούν για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν του δημότες και να τους υποκλέψουν την ψήφο τους . Λογαριάζουν βέβαια χωρίς τους δημότες , οι οποίοι τους έχουν πάρει είδηση όχι μόνο στο  Δήμο Καμένων Βούρλων , αλλά και από τους διπλανούς δήμους ξέρουν πλέον οι δημότες  τι φρούτα είναι  και θα τους τιμήσουν δεόντως μαυρίζοντάς τους αν κατορθώσουν να κατέβουν μαζί στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές !!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: