Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από energoipoliteskv.blogspot.com


Ανακοινώθηκε πριν λίγο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Φθιώτιδας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, το οποίο απαρτίζεται από επτά άτομα. Σ’ αυτό συναντάμε και νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά ζητούν την ψήφο του φθιωτικού λαού. Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα απαρτίζεται απ’ τους:

1. Μπασδέκης Κωνσταντίνος του Χρήστου, Γεωπόνος, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας, μέλος της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής της ΠΑΣΥ.

2. Νικολάου Θωμάς του Γεωργίου, Αγρότης, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της ΠΑΣΥ.

3. Ντίνου – Τσέλιου Αικατερίνη του Ιωάννη, Δικηγόρος, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

4. Παπά Γαρυφαλλιά του Λάμπρου, Οικονομολόγος, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ.

5. Πολίτης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Εργάτης, στέλεχος του ΚΚΕ, γραμματέας του Κλαδικού Σωματείου Μετάλλου Φθιώτιδας.

6. Τσέτσος Ευθύμιος του Κωνσταντίνου, Υπάλληλος ΔΕΥΑΛ, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, μέλος της Ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Φθιώτιδας.

7. Χρονάς Αναστάσιος του Ηλία, Γιατρός, στέλεχος του ΚΚΕ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λαμίας, μέλος του γενικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών και μέλος της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: