Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Δημοκρατική υποχρέωση του σαθρού συστήματος η ύπαρξη blogger στο Debate

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Σε ένα πολιτικό σύστημα που αδιάλειπτα ενισχύει τους βαρώνους και στον αντίποδα οι βαρώνοι στηρίζουν και εναλλάσουν τους πολιτικούς σχηματισμούς και πρόσωπα, φαντάζει ανέκδοτο.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι τα "συντεταγμένα μέσα" με μέγιστη κυκλοφορία 350 - 7,000 φύλλων ημερησίως εξακολουθούν να παριστάνουν ότι τα blogs είναι αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας ή αποτελούν ένα μέσο συκοφάντησης και εκβιασμού.

Ο απόλυτος φασισμός ενός κατεστημένου που πνέει τα λοίσθια και αρνείται να παραδεχτεί το νομοτελειακό του τέλος. Ιδιαίτερα όταν ένα μέσο ιστολόγιο υπερβαίνει την αναγνωσιμότητα μιας μεγάλης καθημερινής εφημερίδας. Όταν 1,000,000 συμπολίτες μας γράφουν, εκφράζονται, διαβάζουν, δημιουργούν ανεξάρτητοι μέσα στις σελίδες του διαδικτύου.

Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι τα "κακώς κείμενα", οι εκβιασμοί και οι συκοφαντίες δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από τους "εκλεκτούς" τους που μόλυναν το μέσο για να προωθήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους ή τη δικιά τους μιζέρια.

Οι bloggers κύριοι βαρώνοι συζητούν, συγκρούονται, συμφωνούν και διαφωνούν. Το κάνουν όμως ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Χωρίς τις βαλίτσες του Χριστοφοράκου, χωρίς το φόβο του Τρομπούκη. Οι bloggers κύριοι είναι καθαροί ακόμη και στη χειρότερη στιγμή τους.

Εάν λοιπόν υπάρχει έστω μια ικμάδα δημοκρατικού ιδεώδους σε αυτό το πολίτευμα, στην επερχόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ εκπρόσωπο των ιστολογίων σε ισότιμη θέση με τους λαοπρόβλητους δημοσιογράφους των 100 τηλεθεατών. Οφείλετε να δώσετε λόγο στο μόνο ενεργό κύτταρο πολιτικού διαλόγου και ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων: Τα blogs.

Το ποιός θα είναι, δεν έχει σημασία. Εμείς οι bloggers μπορούμε εύκολα να συνεννοηθούμε χωρίς υπόγειες διεργασίες. Εσείς θα τολμήσετε να αντιμετωπίσετε τις ερωτήσεις ενός γνήσιου εκπροσώπου του λαού και όχι των χρηματοδοτών σας;

Αλλιώς χαρείτε μόνοι σας την κλεπταποδοτική σας "Δημοκρατία".
Αναρτήθηκε από olympia.gr στις 9:25 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: