Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Μοντέλο "φυσιολογικών" κιλών προκαλεί ενθουσιασμό

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com



Η δημοσίευση από το μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό "Glamour" φωτογραφίες μοντέλου με μη συνηθισμένες αναλογίες, προκάλεσε ικανοποίηση αλλά και πολλά συγχαρητήρια από αναγνώστες, οι οποίοι βρίσκουν τα πρότυπα ομορφιάς των περιοδικών και της μόδας "υπερβολικά".

Η φωτογραφία συνοδεύει άρθρο με θέμα "Νιώσετε άνετα μέσα στο σώμα σας" και ανήκει στο 20χρονο παχουλό, γελαστό και λαμπερό μοντέλο Λίζι Μίλερ που έχει ύψος 1,80 και βάρος 79 κιλά. Η Μίλερ φωτογραφήθηκε γυμνή σε
στάση που καλύπτει τα επίμαχα σημεία αλλά αφήνει να φανεί καθαρά η κοιλίτσα και οι μηροί της, τα οποία είναι "στρογγυλότερα" από αυτά του μέσου μοντέλου.

Μετά τη δημοσίευση, η σύνταξη του "Glamour" έχει κατακλυστεί από χιλιάδες θετικά σχόλια, ενθουσιώδεις επιστολές και μηνύματα στην ιστοσελίδα της με "μπράβο" και "συγχαρητήρια" γιατί ξεπέρασε τα ταμπού και φωτογράφησε μια γυναίκα που μοιάζει σωματικά με τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο.

"Αυτή είναι η αληθινή γυναίκα", "την λατρεύω", "η φωτογραφία με έκανε να κλαίω από χαρά", "Φανταστική", "φωτογραφία της ευτυχίας" είναι ελάχιστα από τα σχόλια που δέχτηκε το περιοδικό για το άρθρο και την φωτογραφία.

Από i-reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: