Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Προεκλογικά στα Καμένα Βούρλα: Τρεις στον αέρα!

Αναρτήθηκε από ............   energoipoliteskv.blogspot.com



Τις θέσεις τους αλλά και την αντιπαράθεσή τους κατέθεσαν σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 υποψήφιοι για τον Δήμο Καμένων Βούρλων οι κύριοι Γιάννης Συκιώτης,Δημήτρης Τσώμος και Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Ο κ.Συκιώτης υπεραμύνθηκε του έργου του στην διάρκεια της θητείας του κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι συνυποψήφιοι του.
Ο κ.Τσώμος τόνισε ότι ενώ ξεκίνησαν μαζί ο κ.Συκιώτης αγνοούσε τους συνεργάτες του,αυθαιρετούσε και ταυτόχρονα δεν αφιέρωνε τον αναγκαίο χρόνο για τις δημοτικές υποθέσεις επειδή ως γιατρός πολλές ώρες εκτελούσε τα επαγγελματικά του καθήκοντα σε βάρος των υποχρεώσεων του στον Δήμο.
 “Εγώ θα είμαι, αν μου επιτρέπεται, 24 ώρες το 24ωρο στον Δήμο,δίπλα στους δημότες και τις ανάγκες τους”.

Ο κ.Παπαναγιώτου από την πλευρά του αναρωτήθηκε “για ποιο έργο μιλάει ο απερχόμενος Δήμαρχος;”.
Ολα αυτά τα οποία προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικό του έργο είναι μυθοπλασία,μιλάει προφανώς για έργα που κάνει η περιφέρεια ή κεντρικές δομές.

 
Απαντώντας ο κ.Συκιώτης εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του κ.Τσώμου ειδικότερα τονίζοντας ότι είναι αυτός που φρενάρισε με κάθε τρόπο την παραγωγή έργου με καταγγελίες και παρελκυστικές τακτικές αλλά παρόλα αυτά το έργο μας θα φανεί γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της εκτέλεσης πολλών και μεγάλων έργων.


Σημείο αντιπαράθεσης των τριών υποψηφίων αποτέλεσε και η μη λειτουργία φέτος των ιαματικών λουτρών.

Τόσο ο κ.Τσώμος όσο και ο κ.Παπαναγιώτου επέρριψαν ευθύνες και ολιγωρία στον απερχόμενο δήμαρχο επισημαίνοντας ότι άσχετα αν δεν το παραδέχεται, γνώριζε από μήνες πως φέτος δεν θα λειτουργήσουν τα ιαματικά και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον,δεν άσκησε καμια πίεση είτε στον επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται τα ιαματικά είτε στο αρμόδιο υπουργείο,αυτό θα επιφέρει μια σοβαρή οικονομική ζημία στους ασχολούμενους με τον τουρισμό επαγγελματίες και επιχειρηματίες ανέφερε ο κ.Παπαναγιώτου.

Απαντώντας ο κ.Συκιώτης επέμεινε ότι δεν το γνώριζε και όταν το πληροφορήθηκε έκανε τις σχετικές παραστάσεις.
“Τουλάχιστον υποχρεώσαμε τον κ.Μήτση να παραχωρήσει 5 δωμάτια για δωρεάν λουτροθεραπεία,βέβαια αυτό δεν καλύπτει τις ανάγκες αλλά ελπίζουμε πριν τη υπογραφή της νέας σύμβασης με όποιον αναλάβει την εκμετάλλευση του συγκροτήματος ΓΑΛΗΝΗ να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε φέτος”.


Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε στο κεντρικό μας δελτίο.

https://www.youtube.com/watch?v=1OvQq2YFW4w

 Από .......   lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: