Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος για την επόμενη τετραετία στον Δήμο Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης, με δήλωση του στο www.fonografos.net μας ενημέρωσε για έναν νέο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που εντάσσεται στις δυνάμεις του συνδυασμού του.

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com





Πρόκειται για τον κ. Αντύπα (Ακη) Αντύπα, ιδιοκτήτη του πολύ γνωστού cafe ΜΥΘΟΣ στην παραλιακή οδό. Να σημειώσουμε ότι ο κ.Αντύπας έχει ασχοληθεί και παλιότερα με τα δημοτικά δρώμενα.
Μεταξύ άλλων, μας ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης:
“Με μεγάλη χαρά, καλωσορίζω στον συνδυασμό μου για τον Δήμο Καμένων Βούρλων τον καλό μου φίλο Άκη Αντύπα. Η ομάδα διευρύνεται, αυξάνεται και δυναμώνει ακόμη περισσότερο! Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου μας!”
Ο www.fonografos.net επικοινώνησε με τον κ. Αντύπα ο οποίος μας επιβεβαίωσε φυσικά ότι θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  και περιγραμματικά μας δήλωσε τα παρακάτω, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι σε επόμενο χρόνο θα αναφερθεί και θα εξηγήσει διεξοδικά την απόφαση του να είναι υποψήφιος, πάνω σε ποια χαρακτηριστικά θα βασιστεί η ενασχόληση του με τα κοινά   καθώς επίσης και ποιούς στόχους έχει θέσει για τον  Δήμο Καμένων Βούρλων.


 “Μετά από πολύ σκέψη, συμμετέχω και πάλι σε εκλογική διαδικασία. Θεωρώ ότι είναι καθήκον μας όταν μπορούμε και το επιτρέπουν οι περιστάσεις και οι συνθήκες στη ζωή μας, να ασχολούμαστε με τα κοινά για ένα  καλύτερο μέλλον στον τόπο μας. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός στον οποίο  πλέον συμμετέχω, θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή, για όλο  τον Δήμο μας, να τεθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, με δουλειά, μεθοδικότητα, σχεδιασμό, κοινούς ρεαλιστικούς στόχους που θα ολοκληρωθούν με την προσπάθεια όλων μας.  Ευχαριστώ τον Γιάννη Συκιώτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου καθώς και τους συμπολίτες μου αφού η παρότρυνσή τους ήταν ένας βασικός λόγος για την εκ νέου ενασχόληση μου με τα δημοτικά δρώμενα.”
Από .........   fonografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: