Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Αλλη μία υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Γιάννης Συκιώτης για τον Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από .........    energoipoliteskv.blogspot.com




Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται ο  νυν δήμαρχος και υποψήφιος για την επόμενη τετραετία στον Δήμο Καμένων Βούρλων,  κ. Γιάννης Συκιώτης, προκειμένου να οριστικοποιήσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Μετά την σημερινή (8/4/2019) ανακοίνωση  για γνωστό επαγγελματία των Καμένων Βούρλων, ανακοινώνει επίσης ότι συντάσσεται μαζί του και ο κ. Κώστας Ρουμελιώτης, προπονητής ποδοσφαίρου στο επάγγελμα,  για την Δημοτική Ενότητα Μώλου. Ο κ.  Ρουμελιώτης να σημειωθεί ότι ασχολείται με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ενώ προπονεί και την ομάδα του Ρεγγινίου. 
Οπως σημείωσε ο  κ.Συκιώτης  είναι χαρούμενος που συμμετέχει μαζί του ο κ. Ρουμελιώτης, ένας άνθρωπος όπως τόνισε  που πέρα από φίλος,  είναι κυρίως ικανός, πετυχημένος σε αυτό που κάνει  και σε άμεση επαφή με τον αθλητισμό και τα παιδιά.
Κατέληξε, ο κ. Συκιώτης, “όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του, είναι ένας και ένας.  Προσεκτικά επιλεγμένοι και με κοινές μεταξύ τους  πεποιθήσεις και απόψεις για ουσιαστική δράση και ενασχόληση  στον Δήμο Καμένων Βούρλων.”
 Από .........   fonografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: