Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας που ανέλαβε την εκμετάλλευση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com



Σήμερα, 17/07/2017υπεγράφη η σύμβαση για την μακροχρόνια μίσθωση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων μεταξύ του Δήμου Μώλου – Αγ Κωνσταντίνου και της εταιρείας αποκλειστικού σκοπού «Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστ. Ανων. Εταιρεία Αποκλ. Σκοπού ΑΕΑΣ».

Ήμασταν εν αναμονή της ορθής οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης του λιμένα, για την οποία μερίμνησε ο Δήμος Μώλου - Αγ Κων/νου.

Ακολουθεί το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής και στην συνέχεια θα κάνουμε όλες τις υποχρεωτικές εργασίες βάσει της σύμβασης και της διακήρυξης όσο το δυνατό το συντομότερο για την εύρυθμη λειτουργία του τουριστικού καταφυγίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αδειάσει το λιμάνι για την εκτέλεση των απαραίτητων ολιγοήμερων εργασιών.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα τουριστικό καταφύγιο πρότυπο, που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μώλου - Αγ Κωνσταντίνου, και θα εξελίξει τον θαλάσσιο τουρισμό, σύμμαχος και πρωτεργάτης αυτού του στόχου είναι ο Δήμος Μώλου - Αγ Κων/νου.

Τα Καμένα Βούρλα είναι ένας τόπος ευλογημένος με τεράστια δυναμική τουριστικής ανάπτυξης. Προσωπική μου άποψη, όντας πολλά χρόνια στην κοινωνία αυτή, είναι ότι οι επενδύσεις σε αυτό τον τόπο έχουν καθυστερήσει, ο τόπος αξίζει ένα μέλλον λαμπρό, παρέχοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τουρισμό, θαλάσσιο και μη.

Ευελπιστούμε για όσους έχουν θορυβηθεί και αναστατωθεί με αυτή την επένδυση, στο χρονικό διάστημα που έπεται, θα αναθεωρήσουν και θα δουν μόνο με θετικότητα το παρών εγχείρημα για το οποίο έχει αγωνιστεί σθεναρά και ο ίδιος ο δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου κ. Συκιώτης Ιωάννης.

Νόμιμος εκπρόσωπος της
«Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστ. Ανων. Εταιρεία Αποκλ. Σκοπού ΑΕΑΣ»

Παπαβασιλείου Μαρία

Από ..........   lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: