Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι...επικρατέστεροι;

Αναρτήθηκε από .......... energoipoliteskv.blogspot.com


  Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι  δημαιρεσίες στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 από ανεξάρτητες πηγές, τις τελευταίες ημέρες ο νέος Περιφερειάρχης έχει πυκνώσει τις  επαφές του με τα μέλη της περιφερειακής του ομάδας και καταγράφει εκτιμήσεις  πριν ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των άμεσων συνεργατών του  δηλαδή των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών.

Στην οριστικοποίηση των επιλογών του λένε  οι ίδιες πηγές, ο κ. Μπακογιάννης θα καταλήξει  το  προσεχές Σάββατο  ώστε η ανακοίνωση να γίνει μέσα σε...πανηγυρικό κλίμα την Κυριακή  μετά την ολοκλήρωση και των δημαιρεσιών.
Οσον αφορά στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας τις τελευταίες ώρες "κυκλοφορούν" δύο -τρία ονόματα που φέρονται  ως επικρατέστεροι για τις δυο  θεματικές αντιπεριφέρειες. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται και  δεδομένη επιλογή και δεν αποκλείονται  οι...ανατροπές της ύστατης ώρας!

Τις περισσότερες πιθανότητες κατά τις πηγές του  FM-1 συγκεντρώνουν  συγκεκριμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι όπως ο  πρώην αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Ηλίας Σανίδας, ο νεοεκλεγείς  περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Περλεπές, αν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του δεσμεύσεις στην Ναυτεμπορική και  ο επίσης νεοεκλεγείς σύμβουλος Κώστας Καραγιάννης.
Για την προεδρία του Περιφερειακού συμβουλίου πιθανόν να επιλεγεί  σύμβουλος από την περιφερειακή ενότητα Ευβοιας με επικρατέστερο τον Σταμάτη Γκάβαλη....

Αν τώρα για την Π.Ε.Φθιώτιδας επιλεγεί ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης μόνον ο  Ηλίας Σανίδας τότε για τη  θέση του  προέδρου του Π.Σ.εξετάζεται  και  η πιθανή υποψηφιότητα του κ.Περλεπέ....
Ο κ.Μπακογιάννης κυριολεκτικά έχει "στεγανοποιήσει" το στενό περιβάλλον του και δεν  διαρρέει καμία πληροφορία.

Από ..........  lamiafm1
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: