Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Θ.Γιαννόπουλος : Καλή αντάμωση το βράδυ των εκλογών στην κάλπη!

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com



Δριμεία επίθεση στο κυβερνητικό επιτελείο που εχει την αρμοδιότητα της διαχείρισης του θέματος των αυτοκινητοδρόμων εξαπέλυσε σήμερα μέσα από το κεντρικό δελτίο του FM-1 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Γιαννόπουλος.
 Ψεύδονται ασυστόλως είπε οι αρμόδιοι υπουργοί όταν λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την κατασκευή των παράδρομων αφού ειδικά για την περίπτωση της Αγίας Τριάδας Μώλου η υποχρέωση αυτή ανήκει στον παραχωρησιούχους, όσο για την αύξηση των τελών ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι άλλα είχαν αρχικά συμφωνηθεί, άλλα υπόσχονταν ο πρώην υπουργός υποδομών Μαγκριώτης και άλλα ο σημερινός υπουργός Χρυσοχοΐδης. 
Είναι η μοναδική χώρα που τα τέλη των διοδίων καθορίζουν οι εταιρίες και όχι η πολιτεία και παράλληλα αρνούνται να καθιερώσουν την αναλογική χρέωση με βάση την διανυόμενη απόσταση από κάθε οδηγό αυτοκινήτου, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος ο οποίος χτες πραγματοποίησε επίσκεψη στην Λιβαδειά και στο τοπικό νοσοκομείο που παρουσιάζει όπως είπε τεράστιες ελλείψεις.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Γιαννόπουλος επανήλθε απαντώντας σε φήμες περί δήθεν αποχώρησης του από τον προεκλογικό αγώνα, «όσοι εν διατεταγμένη υπηρεσία διαδίδουν τέτοιες φήμες, τους δίνω ραντεβού το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου στην κάλπη» είπε ο πρώην υφυπουργός.

Από ....... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: