Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Κινδύνεψε στην ΕΟ ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Το χάρο με τα μάτια του είδε σήμερα το μεσημέρι στην ΕΟ Λαμίας -Αθηνών ο βουλευτής της Νέας Μέρας Νίκος Σταυρογιάννης όταν βρέθηκε στο ύψος των σηράγγων των Καμ. Βούρλων αντιμέτωπος με όχημα της εταιρείας ΝΕΑ ΟΔΟΣ. Το αυτοκίνητο του βουλευτή και υποψήφιου δημάρχου Λαμιέων κινούνταν από Λαμία προς Αθήνα όπου επέστρεφε ο κος Σταυρογιάννης μετά από ενημερωτική συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.

Στο ύψος των τούνελ όπου αυτές τις μέρες γίνονται έργα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο κος Σταυρογιάννης χρειάστηκε να κάνει απότομο ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση με αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που μόλις τον είχε προσπεράσει αλλά στην προσπάθειά του αυτή και προκειμένου να κρατήσει το αυτοκίνητό του στο οδόστρωμα, έπεσε πάνω σε όχημα της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ.

 Η σύγκρουση ήταν σφοδρή αλλά η ζώνη ασφαλείας και το αυτόματο άνοιγμα των αερόσακων προστάτευσαν τον βουλευτή .Στο σημείο των σηράγγων  αλλά η σήμανση είναι επαρκής διαβεβαιώνει η τροχαία.

Ο κος Σταυρογιάννης στην επικοινωνία του με τον FM-1 διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του παρά το έντονο χτύπημα, ο ίδιος συνέχισε το ταξίδι του και αυτή την ώρα βρίσκεται στη Βουλή όπου είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Από .........  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: