Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Θα φτάσει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές; Τρεις ακόμη βουλευτές στη φυλακή

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Τρείς ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι κκ Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, οδηγούνται στις φυλακές με την κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή αποδυναμώνεται ραγδαία ενόψει ευρωεκλογών.

Οι τελευταίες εξελίξεις  επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι καθίσταται, πλέον, δύσκολη ως αδύνατη η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές, τουλάχιστον με τη σημερινή ονομασία και τα σύμβολά της.

Κι αυτό γιατί θα αποτελούσε παράδοξο να επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο η ανακήρυξη ψηφοδελτίου με την επωνυμία μιας οργάνωσης που χαρακτηρίζεται εγκληματική και ήδη, πολύ πριν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει δικαστική έρευνα, τα μισά από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας –εννιά από τους 18- είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι κρατούνται ήδη στις φυλακές ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως και οι Χρήστος Παπάς και Γιάννης Λαγός, ενώ προσωρινά ελεύθεροι με αυστηρούς
περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.
Ας σημειωθεί ότι η μεταγωγή θα γίνει σήμερα και οι κκ. Γερμενής και Ηλιόπουλος θα πάνε στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Στάθης Μπούκουρας σε εκείνες του Ναυπλίου.

Από ......  iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: