Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Σαμπάνιες, Παντελίδης και συνθήματα στην επιστροφή της Εθνικής (PHOTOS+VIDEOS)

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com




- Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στο Μουντιάλ και οι διεθνείς το γιόρτασαν με την ψυχή τους - Δείτε το απίστευτο γλέντι που στήθηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ρουμανία

 - Τα δάκρυα του Καραγκούνη, τα ελληνικά του Σάντος και η υπόκλιση του ξένου Τύπου στην ελληνική ομάδα και τον Κώστα Μήτρογλου

 - Στις 6 Δεκεμβρίου η κλήρωση των ομίλων. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν με το τελευταίο σφύριγμα στο Βουκουρέστι, συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια και κορυφώθηκαν στην πτήση της επιστροφής.
 
 Ο Τζαβέλλας έδινε το σύνθημα, ο Γκέκας σέρβιρε σαμπάνια, ο Μανωλάς ανέλαβε το τραγούδι και όλοι μαζί αποθέωσαν τον Μήτρογλου, τον Σάντος και τους αρχηγούς της Εθνικής ομάδας.


  ΦΩΤΟ NEWSPORTS 

Το αεροπλάνο δεν έφευγε από την ρουμανική πρωτεύουσα χωρίς να ολοκληρωθεί μια γύρα σαμπάνια σε όλους τους επιβάτες. Το σύνθημα “Ελλάς, ολέ, ολέ”, δονούσε την ατμόσφαιρα, ο Τζαβέλλας με ένα λέιζερ πείραζε τους πάντες, και όλα αυτά υπό τους ήχους ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.


  ΦΩΤΟ NEWSPORTS



 ΦΩΤΟ NEWSPORTS 

Ο Κώστας Μανωλάς πήρε μία κόκκινη ντουντούκα και έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας Παντελίδη με τους συμπαίκτες του να τον “λούζουν” με χαρτοπετσέτες, αφού δεν υπήρχαν λουλούδια.




  ΦΩΤΟ NEWSPORTS





 Λίγο πριν το αεροπλάνο φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε την ντουντούκα και απαίτησε από όλο το αεροπλάνο: "Όλοι χέρια ψηλά ρεε" είπε και άπαντες τον ακολούθησαν για να φωνάξουν: ΚΑ ΡΑ ΓΚΟΥ ΝΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ. Εν συνεχεία ακούστηκαν και τα ονόματα των άλλων δύο αρχηγών, του Κατσουράνη και του Σαλπιγγίδη. Το σύνθημα όμως που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το ΦΕΡ ΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ, ενώ με δική του προσταγή, την ώρα που οι ρόδες του αεροσκάφους πάτησαν Ελλάδα φώναξαν όλοι: ΠΙ ΣΤΟ ΛΕ ΡΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ.

 Μάλιστα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέβασε στην σελίδα του στο facebook ένα βίντεο με τους πανηγυρισμούς.

Από .....  newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: