Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο γραμματέας του Σαμαρά, Μπαλτάκος, διόρισε τον γιο του στο Λιμενικό!

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com


“ Πρόκληση από το πρωθυπουργικό περιβάλλον σε μία εποχή που η κυβέρνηση προωθεί χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων - Θα απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον συνεργάτη του;  ”

Σε αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ προχωρά αύριο η εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" για έναν εκ των κορυφαίων πρωθυπουργικών συμβούλων.  Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ο κορυφαίος σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος...

παρενέβη και μάλιστα με σκανδαλώδη τρόπο προκειμένου να μονιμοποιηθεί ο γιος του στο λιμενικό Σώμα. Και όλα αυτά όταν η κυβέρνηση προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όταν επιβάλλει βάρβαρη πολιτική λιτότητας με θύματα εκατομμύρια Έλληνες και όταν με προκλητικό τρόπο σύμβουλοι του πρωθυπουργού κουνούν το δάχτυλο στην ελληνική κοινωνία.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για παρέμβαση σκάνδαλο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διορισμός και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των δύο δικαστικών αποφάσεων, όπως επίσης και την περίεργη αλλαγή της βαθμολογίας. Ακόμη δίνει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που εκθέτουν τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο τότε υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης για αντίστοιχη υπόθεση που αφορούσε τον γιο του. Τι θα πράξει τώρα ο Αντώνης Σαμαράς; Θα παρέχει κάλυψη στον γραμματέα της κυβέρνησης;

Από ......  parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: