Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ν. Σταυρογιάννης: "Συμπίπτουμε σε περισσότερα απ’ όσα νομίζαμε – Ο διάλογος που ξεκίνησε θα συνεχιστεί"


Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Στη εκδήλωση που διοργάνωσε η πολιτική κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» στην οποία συμμετέχουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς και ο συνεργαζόμενος Θόδωρος Παραστατίδης με θέμα «Η εναλλακτική πολιτική πρόταση : Ποιο πρόγραμμα; Ποιες συμμαχίες;» παραβρέθηκε ως ομιλητής ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία συντόνιζε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ο Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε «ότι η πολιτική που επιβάλλει η τρόικα στη πατρίδα μας και εφαρμόζει πιστά η κυβέρνηση των κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλου οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο και σε κοινωνική καταστροφή. Και αυτό σήμερα το αντιλαμβάνεται η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Όμως αυτό που ζητούν οι πολίτες είναι η διατύπωση μιας εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, ρεαλιστικής και αποτελεσματικής.

Εμείς, ως Νέα ΜΕΡΑ, θα συμμετέχουμε και θα συνεισφέρουμε στο διάλογο που ξεκινά σήμερα με τις προτάσεις μας για ένα Σχέδιο Θεσμικής και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της χώρας και καλούμε και την «Κοινωνία Πρώτα» με την οποία συμπίπτουμε σε πολλές θέσεις και προτάσεις – να προχωρήσουμε αυτόν τον εποικοδομητικό διάλογο και ενόψει της Προγραμματικής μας Συνδιάσκεψης τον προσεχή Νοέμβριο.

Ευελπιστούμε στη διαμόρφωση ενός «κοινού προγράμματος» που θα συμβάλλει καθοριστικά στον τερματισμό της μνημονιακής πολιτικής και στην εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης της χώρας».


Από .......  lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: