Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο Λουρόπουλος ετοιμάζει να υπογράψει με σιγαστήρα την σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ και πετάει έξω τον "Σταυρίδη-ΤΑΙΠΕΔ" που θυμήθηκαν την χαμένη τους αξιοπρέπεια!

Αναρτήθηκε από ......... energoipoliteskv.blogspot.com

Συνεχίζεται το… ξύλο ανάμεσα σε ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ για το «χατήρι» του Εθνικού Προμηθευτή.

Όπως χθες αποκάλυψε ο Lykavitos.gr, η διοίκηση του ΟΠΑΠ με προσωπική εντολή του προέδρου Λουρόπουλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ Κώστα Φουλίδη (που είναι μέλος και του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ) να παραστεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ, του ΟΠΑΠ το απόγευμα της Δευτέρας!

Αιτία (σύμφωνα με κύκλους του ΟΠΑΠ) η στάση «Πόντιου Πιλάτου» που κράτησε το ΤΑΙΠΕΔ, στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.

Αφού στον ΟΠΑΠ θωρούν, πως το ΤΑΙΠΕΔ επιχείρησε να μεταθέσει όλες τις πιθανές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ από την υπογραφή της σκαδαλώδους σύμβασης με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ στην διοίκηση Λουρόπουλου.

Όπως μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos το «απαγορευτικό» για την συμμετοχή εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ στο σημερινό κρίσιμο ΔΣ του ΟΠΑΠ, που θα συζητήσει την έγκριση της σύμβασης με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και για την σημερινή συνεδρίαση!

Δηλαδή ο Λουρόπουλος απαγορεύει σε εκπρόσωπο του Σταυρίδη να συμμετέχει στην διαδικασία! 
Μιλάμε πραγματικά για μια ωραία οικογένεια…

Παρά όμως το δημόσιο «πλάκωμα» θεωρείτε βέβαιο πως, εάν τελικά η σύμβαση επικυρωθεί, και οι δύο διοικήσεις ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ βρίσκονταν αντιμέτωποι με το αδίκημα της Απιστίας!

Δείτε τι γράψαμε χθες για το θέμα:
 

Επικίνδυνες πολιτικές και δικαστικές παρενέργειες προκαλεί το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τη σύμβαση της Ιντραλότ με τον ΟΠΑΠ. 


Ειδικότερα ύποπτος κρίνεται ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ, η διοίκηση του οποίου, συνέβαλε στο να στηθεί η γενική συνέλευση - μαϊμού, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του επιδόθηκαν σε ένα όργιο ψευδολογίας, προκειμένου να δικαιολογηθούν απέναντι στην τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, διαβεβαίωσε την τρόικα ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του ΟΠΑΠ δεν αντιδρούν με την επίμαχη σύμβαση.

Πρόκειται για τεράστιο ψέμα που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης, γιατί οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές έχουν ενημερώσει ήδη την Δικαιοσύνη για τις συνέπειες που έχει η σκανδαλώδης σύμβαση στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

Με το κόλπο που έστησαν η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΠΑΠ απαξιώνεται ο οργανισμός, το τίμημα πέφτει και κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα το πρότζεκτ της ιδιωτικοποίησης. 

Πρόκειται δηλαδή για καραμπινάτη περίπτωση απιστίας, την οποία διέπραξαν οι διοικήσεις του ΟΠΑΠ και του ΤΑΙΠΕΔ, παρά τις αλχημείες που υποστηρίζει ο γνωστός και από τις συμβάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, με τους εθνικούς εργολάβους, δικηγόρος κύριος Γανωτής που βρίσκεται μονίμως πίσω από κάθε σύμβαση διαπλεκόμενων.
 
Lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: