Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ήξεραν όλοι για την λίστα Λαγκάρντ

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Ο Διώτης εμπλέκει στην υπόθεση τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα

Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα εμπλέκει στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Αναλυτικά, κατά την κατάθεση του στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Διώτης παρέδωσε στους βουλευτές μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανταλλάξει ο ίδιος με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το επίμαχο στικάκι.

Τα 8 e-mail αντηλλάγησαν στις αρχές Ιουλίου του 2011, Όταν δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε ήδη «μετακομίσει» από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, συνέχιζε ωστόσο να ασχολείται ενεργά με την υπόθεση.

Από τη συγκεκριμένη αλληλογραφία προκύπτει ότι για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ γνώριζαν τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όσο και πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Παπανδρέου έχει υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για την λίστα τίποτα παραπάνω από το ότι παρελήφθη, ενώ ο κ. Μπίκας έχει καταθέσει ότι ενημερώθηκε για το θέμα από τον ξένο τύπο.



Από ....... parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: