Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Βάλαμε νέφτι στον… Σταϊκούρα, για καλό!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Την ώρα που έπεφταν... βροχή τα «χτυπήματα» στην ανάρτηση της ιστοσελίδας μας, αλλά και τα τηλέφωνα του FM-1 την ώρα του κεντρικού δελτίου, για το θέμα του ΤΕΙ την ώρα του ρεπορτάζ για την κινητικότητα των ευβοέων πολιτικών σε σχέση με την αδράνεια των δικών μας και ειδικά του α. υπουργού Χρ. Σταϊκούρα, εκείνος αποφάσισε να … δράσει κατά μόνας!
Η υπόθεση έχει τη δική της ιστορία και αξίζει να δούμε ορισμένες πτυχές της ώστε να φανεί και πως λειτουργούν στο παρασκήνιο τα πολιτικά πρόσωπα έστω και του ίδιου κόμματος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lamiafm1.gr η βουλευτής του Νομού Ελένη Μακρή-Θεοδώρου μετά την συμμετοχή της στην συνάντηση πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λαμίας την περασμένη Δευτέρα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και ως μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων, να επικοινωνήσει με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο και να κλείσει ραντεβού με όλους τους τοπικούς παράγοντες.
Χτες το απόγευμα (Τετάρτη) την ενημέρωσαν ότι το αίτημα της γίνεται δεκτό και η συνάντηση ορίστηκε για σήμερα Πέμπτη το απόγευμα.
Η κα Μακρή ως όφειλε ειδοποίησε τον κ. Κουτσογιαννακόπουλο αλλά και τον κ. Σταϊκούρα και φυσικά τον Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά και τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο.
Όμως σχεδόν όλοι της ζήτησαν να μετατεθεί για μια ημέρα μετά, δηλαδή για την Παρασκευή το απόγευμα η συνάντηση ώστε να προετοιμασθούν.
Κι όμως η… γη γυρίζει και όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!
Ενώ το ραντεβού ορίστηκε τελικά για αύριο Παρασκευή το απόγευμα, η κα Μακρή θέλησε να τσεκάρει την ακριβή ώρα και τηλεφώνησε στο Υπουργείο από όπου της απάντησαν ότι … «ξέρετε για το θέμα αυτό έχει αυτή την ώρα συνάντηση ο κ. Αρβανιτόπουλος με τον υπουργό ο κ. Σταϊκούρα!».
Την πρώτη έκπληξη της γαλάζιας βουλευτή που ήθελε να κινηθεί… ομαδικά, διαδέχτηκε και δεύτερη, όταν ενημερώθηκε πως έξω από το γραφείο του Υπουργού αναμένει και ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς!
Τόμπολα….
Τώρα τι θα γίνει στο αυριανό ραντεβού κανείς δεν ξέρει, ή μάλλον ξέρει ο α. υπουργός αφού τα συζήτησε με τον συνάδελφο του κ. Αρβανιτόπουλο και είναι βέβαιο ότι ορισμένα θέματα θα έχουν δρομολογηθεί, κατόπιν ενεργειών του κ. αναπληρωτή!
«Ένας για όλους, όλοι για έναν και μάλιστα αναπληρωτή υπουργό».
Πληροφορίες πάντως από πολιτικό περιβάλλον, ανέφεραν ότι τα μέγιστα συνέβαλε στην κινητικότητα του κ. Σταϊκούρα η εμμονή μας τόσο διαδικτυακά όσο και ραδιοφωνικά, ότι ο νεαρός φθιώτης βουλευτής αποδείχτηκε, ως τότε, κατώτερος των πρωτοβουλιών συναδέλφων του από την Εύβοια, «το πήρε προσωπικά σαν να του… βάλατε νέφτι με αποτέλεσμα να μην τον χωράει ο τόπος» είπε η πηγή μας!
Για το καλό μας συμπληρώνουμε εμείς…
Από ...... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: