Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οργή Λοκρών για κατάργηση ΔΟΥ!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

Δεν πραγματοποιήθηκε χτές η διαδικασία μεταφοράς της Εφορίας Αταλάντης στη Λαμία μετά την κατάληψη της εισόδου που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Δήμου και κάτοικοι της περιοχής διαφωνούντες με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για κατάργηση της εφορίας τους.
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος "αυτοί που εμπνεύστηκαν την κατάργηση της ΔΟΥ Αταλάντης θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες πως μπορούν να διατρέχουν 200 και 250 χιλιόμετρα για να μεταβούν στη Λαμία και να επιστρέψουν από την Αταλάντη η από το Μαρτίνο η την Λάρυμνα για τα φορολογικά τους θέματα. Θα αγωνιστούμε και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό" δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Λιόλιος και κάλεσε όλους τους βουλευτές να πάρουν θέση και ειδικά τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρα, γιατί είναι άδικο πρόσθεσε σε άλλους Νομούς με πολιτικές παρεμβάσεις να διατηρούνται περιφερειακές ΔΟΥ όπως στην Αμαλιάδα, την Κύμη και αλλού και να καταργούν της Αταλάντης.
Ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης βρέθηκε το πρωί στην Αταλάντη και συμφώνησε με τους κατοίκους ότι είναι απαράδεκτο να καταργείται η ΔΟΥ Αταλάντης που απέχει δεκάδες χιλιόμετρα από τη Λαμία και να διατηρείται η ΔΟΥ Αμαλιάδας που απέχει μόλις 16 χιλιόμετρα από τον Πύργο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε, είναι αλληλέγγυος στους δημότες του δήμου Λοκρών και θα ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο για το θέμα αυτό όπως επίσης και για την κατάργηση της εφορίας Αμφίκλειας
.
Πάντως στην Αμφίκλεια δεν υπήρξαν αντιδράσεις και μεταφορά έγινε κανονικά. "Δυστυχώς η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε για το θέμα αυτό και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αρνήθηκαν ακόμη και να το συζητήσουμε" δήλωσε στον FM-1 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Γρίβας.
"Και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θεωρούν απαράδεκτο να καταργείται η Εφορία Αταλάντης υποβάλοντας σε ταλαιπωρία χλιάδες πολίτες απο όλη την Λοκρίδα και θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή" δήλωσε στον FM-1 ο πολιτευτής του κόμματος Θοδωρής Χειμάρας.
Από ...... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: