Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γιος αξιωματικού της Χούντας ο Παππάς της Χρυσής Αυγής

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com



Ποιος είναι ο άνθρωπος που σόκαρε το Πανελλήνιο με την χτεσινή του κίνηση 


Ανατριχίλα στο Πανελλήνιο προκάλεσε χτες η κίνηση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, να σηκώσει σε εκδήλωση του κόμματος το σύμβολο της 7ετούς δικτατορίας. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1974, που κοινοβουλευτικό κόμμα αμφισβητεί ευθέως την Δημοκρατία, καθώς μέχρι τώρα αυτό γινόταν από μικρές περιθωριακές ομάδες εκτός Βουλής.

Ο βουλευτής που το έκανε μάλιστα στο επίσημο βιογραφικό του δεν αποκρύπτει την σχέση του με την Χούντα καθώς αναφέρει την ακριβή ιδιότητα του πατέρα του
"Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Χρυσή Αυγή εντείνει την δράση της μέρα με την μέρα. Στο τέλος της ίδιας εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τους φίλους του κόμματος σε στάση προσοχής και είπε "δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε στρατιώτες" , ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι στους αστυνομικούς μιλούσε κουνώντας το δάχτυλο και κάνοντας τους υποδείξεις..
.
Με όλα αυτά έχει ξεσπάσει πλέον συναγερμός στα κόμματα αφού η Χρυσή Αυγή αλωνίζει σε όλη την χώρα. Μια απλή ματιά στην επίσημη σελίδα της αρκεί για να αντιληφθούν ότι καθημερινά το κόμμα του Μιχαλολιάκου "οργώνει" την Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα και μετά την εκταμίευση της δόσης αναμένονται συσκέψεις στους πολιτικούς σχηματισμούς για το πως θα αναχαιτίσουν αυτή την δράση, αφού ο προβληματισμός είναι έντονος

Από .......  parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: