Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Happy AntiValentine’s Day !

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Πλησιάζει η χειρότερη μέρα του χρόνου. Χειρότερη ακόμα και από την πρώτη Δευτέρα στο γραφείο μετά την δεκαπενθήμερη καλοκαιρινή άδεια. The Valentine’s Day! Η αηδία για όλους τους “ερωτευμένους” και περισσότερο για τα δώρα που συνήθως ανταλλάσουν στις 14 Φεβρουαρίου, χτυπάει κόκκινο. Χρειάζονται επειγόντως λύσεις για να τα ξεφορτωθείτε εύκολα και γρήγορα.

Αρκουδάκια, μαμουδάκια, κοτοπουλάκια και όλα τα υπόλοιπα “άκια” τα χρησιμοποιούμε ως προσάναμμα στο τζάκι. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα τα μαδάμε επιτόπου ενώ τις γλάστρες με σχήμα καρδιάς τις πετάμε κατευθείαν από το μπαλκόνι. Τα σοκολατάκια τα βάζουμε στο microwave μέχρι να ανατιναχθούν. Το μοναδικά δώρα που δεχόμαστε είναι χρυσαφικά άνω των 22 καρατιών τα οποία και «σκοτώνουμε» στο πρώτο ενεχυροδανειστήριο που θα βρούμε!!

Εάν δεν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι με την καταστροφή των δώρων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη Anti-valentines day, οι atsalakotoi σας παρουσιάζουν τους τρόπους που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλυτέρα.

a. Παραμονή της γιορτούλας τοποθετούμε γκαζάκια σε όλα τα flowerάδικα και σε όλα τα ανθοπωλεία του νομού Θεσ/νίκης.

b. Στηνόμαστε facebook και με συνεχόμενα refresh περιμένουμε τους facebook friends να κάνουν το λάθος… Όποιος αλλάξει την profile photo, που έχει από το καλοκαίρι, με μια κατακόκκινη καρδιά που στάζει πάνω σε θάλασσα από ροδοπέταλα με background γύφτικο ηλιοβασίλεμα, έχει σβηστεί ακαριαία και επ’ αορίστου! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους friends με χαζοερωτικα status updates.

c. Αφού ξεκαθαρίσαμε τους φίλους από τους εχθρούς κάνουμε ένα search στο Google χρησιμοποιώντας τα keyword “I hate Valentine’s Day”, “anti Valentine’s Day”, “FCK Valentine’s Day” και όλα τα παρεμφερή ώστε να τονώσουμε την ψυχολογία και το ηθικό μας. Το site που μας ενθουσίασε είναι το www.antivalentinesgear.com.

d. Εάν διαθέτουμε αεροβόλο μπορούμε να εξασκήσουμε την σκοποβολή μας πετυχαίνονται διερχόμενα ζευγαράκια.

Το να είσαι ερωτευμένος είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί!! 
Το να πρέπει να το γιορτάσεις μια συγκεκριμένη μέρα είναι τουλάχιστον γελοίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: