Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Φτιάχνουν "κόμμα" (που θα είναι τρίτο στη Βουλή) οι 22 διαγραμμένοι της ΝΔ...

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Συνάντηση θα έχουν τις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο) Τετάρτη οι 21 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, μαζί και ο Πάνος Καμμένος. Σκοπεύουν να λειτουργούν εφεξής όλοι μαζί και να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα που με βάση τον Κανονισμό της Βουλής (λόγω και του μεγάλου αριθμού) θα έχει και όλα τα προνόμια κόμματος. Θα είναι μάλιστα τρίτο κόμμα στη σειρά, αφού το ΚΚΕ έχει 21 βουλευτές και επομένως θα βρεθεί τέταρτο. Σε πρώτη φάση δεν...
 θα έχουν αρχηγό, αλλά τον "αναζητούν".
Συνολικά εκτός Ν.Δ. βρέθηκαν οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Ελίζα Βόζεμπεργκ (Α΄Αθηνών), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία), Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Αρτας), Γιώργος Βλάχος (Αττικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας), Μαργαρίτης Τζήμας (Δράμας), Τσαμπίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσων), Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Εβρου), Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης), Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς), Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Σπυρίδων Γαληνός (Λέσβου), Παναγιώτης Μελάς (Α΄ Πειραιά), Γεώργιος Καρασμάνης (Πέλλας), Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά (Σερρών) και Γεώργιος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής).

Εκτός Ν.Δ. βρέθηκε και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία και ο κ. Π. Καμμένος που ήταν εκτός Κ.Ο. εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από .......  press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: