Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Διορισμός Παπανδρέου στο και πέντε της παραίτησης Δημοσιευμένο στις 13 Ιαν 2012

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com



Μπορεί η χώρα στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη να ήταν ουσιαστικά ακέφαλη και να αναζητούσε εναγωνίως πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν εμπόδισε το Γ. Παπανδρέου να προχωρά σε τακτοποιήσεις γνωστών και φίλων. Το θέμα αφορά το στενό συνεργάτη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Θέο, ο οποίος διορίστηκε στη Βουλή μία μόλις ημέρα μετά την παραίτηση του Γ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και μάλιστα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.


Όπως προκύπτει από την απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ. Αριθμόν 457 ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2012, «Με την 11104/7309/13−12−2011 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται, από 11 Νοεμβρίου 2011, στο Γραφείο του Προέδρου της πρώτης κατά σειρά δυνάμεως Κ.Ο. του «Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος», Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρόταση του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου …ο Κωνσταντίνος Θέος του Ζήση (Α.Δ.Τ.: AH 520167), με Α΄ βαθμό και 10ο Μ.Κ., όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής της ΠΕ5 μισθολογικής κατηγορίας».

Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα γαλαντόμος με τους στενούς του συνεργάτες, καθώς σχετικό ρεπορτάζ που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα αποκάλυπτε ότι ο κ. Θέος είχε ήδη τοποθετηθεί και ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ με μισθό 9.000 ευρώ μηνιαίως.

Να σημειωθεί ότι ο γενικός γραμματέας της Βουλής Αθανάσιος Παπαϊωάννου, διευκρίνισε πως ο κ. Κώστας Θέος, έχει παραιτηθεί από τη θέση του μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στη ΔΕΗ.

Από ......koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: