Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά, ψηφίζουν όλα ναι;

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Το παλιό λαϊκό άσμα του  κ. Κοινούση θυμίζουν οι δηλώσεις των τριών κυβερνητικών βουλευτών της Φθιωτιδας  που παρα τις …λιανοντουφεκιές κυρίως απο τις δυο  κυρίες ειναι βέβαιο ότι θα  δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και  ετσι φύλλο πορείας για το επικείμενο δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου.
Η κα Αντωνίου εξ αρχής έχει δηλώσει ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ούτε της ίδιας ούτε άλλων βουλευτών του στενού βενιζελικού μπλοκ παροτι είναι αντίθετη  και στο δημοψήφισμα  ούτε και σε πρόωρες εκλογές και  εδώ και αρκετό καιρό και κατά σύμπτωση μέσα απο το δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 είχε ταχθεί υπέρ μιας  κυβέρνησης εθνικής ενότητας (και κατά τα…ειωθότα) χωρις τον κ. Παπανδρέου  ως πρωθυπουργό.
Από την άλλη πλευρά η κα Μπατζελη ,του περιβάλλοντος Παπανδρέου αλλα όχι και τόσο φανατική (κατά δημοσιογραφική εκτίμηση) μετά την αντικατάσταση της από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όταν αρνήθηκε να κατέλθει υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς δεν προτίθεται φυσικά να παραιτηθεί αλλα ούτε να καταψηφίσει την Παρασκευή την κυβέρνηση παρα την αμφίσημη δήλωση της χτες στο Skai  ότι «θα δει» μετά την επιστροφή Παπανδρέου απο τις Κάνες.
Παρόλα αυτά και η κα Μπατζελή τοποθετείται κατά του δημοψηφίσματος αλλά και του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών και ουσιαστικα συμπορεύεται με την άποψη περί σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Όμως δεν τοποθετείται  αν  θα επιθυμούσε σε ένα τέτοιο σχήμα το αξίωμα του πρωθυπουργού να κατέχει  ο κ. Παπανδρέου η άλλη προσωπικότητα απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Όσον για τον τρίτο βουλευτή Ν. Τσώνη μέσα ασαφείς δηλώσεις, μάλλον προτίθεται να δεχτεί όποια απόφαση υποδείξει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
Εκτιμά δε ότι το δημοψήφισμα είναι καλό πράγμα και μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση!
Ες Παρασκευήν τα σπουδαία!
Από......  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: