Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δεν προτίθεται να παραιτηθεί η Τόνια….

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να έχουν και χρονικό ορίζοντα  ωρών μετά την παραίτηση της βουλευτή Μιλένας Αποστολάκη ,την δήλωση του κ. Βαρβαρίγου περί  δημοψηφίσματος τυχοδιωκτισμού, την κα Β. Παπανδρέου να ζητά άμεσα εκλογές και πριν λιγο την επιστολή της κας Καϊλή που εμέσως ζητά παραίτηση Παπανδρέου απο την πρωθυπουργία.....
Όλα πλέον είναι ρευστά ακομη και η μη καταβολή της 6ης δόσης ενώ η χτεσινή αναγγελία  περί δημοψηφίσματος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου προϊδεάζουν για παγκόσμια  οικονομική κρίση!
Όσον αφορά στα πολιτικά πρόσωπα της Φθιωτιδας  φήμες φέρουν  μεταξυ των  προτιθέμενων να υποβάλουν παραίτηση απο την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την βουλευτή Φθιωτιδας Τονια Αντωνίου.
Ο FM-1 είχε επικοινωνία  με την  κα Αντωνίου η οποία δήλωσε ότι ιδιαίτερα ανήσυχη  απο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αλλά διέψευσε  φήμες περί παραίτησης της αλλά και άλλων βουλευτών του λεγόμενου βενιζελικού μπλοκ.
Όμως κατά την ίδια κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσουν άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν πως  δεν   είναι διατεθειμένοι να υφίστανται  τον καθημερινό εξευτελισμό τους κατά τις δημόσιες  παρουσίες τους με  κορύφωση τα όσα συνέβησαν  στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Όσον αφορά στους άλλους δυο βουλευτές του Νομού την κα Μπατζελη και τον κ. Τσωνη η μεν κ. Μπατζελη είναι κάθετα αντίθετη σε πρακτικές παραιτήσεων με άμεσο αποτέλεσμα την  απώλεια της δεδηλωμένης άρα την πτώση της κυβέρνησης παρότι οπως ανεφερε στον FM-1 ειναι αντιθετη με το δημοψηφιασμα που  δεν προκειται να προσφέρει  διεξοδο στο πολιτικο προβλημα αλλά ειναι αντίθετη και στις πρόωρες εκλογές και εκτιμα ομως οτι  αν δεν βρεθει  ο κοινος τοπος πολιτικής συναινεσης  κρινεται αναποφευκτη μια τετοια εξελιξη.  
Αδιευκρίνιστες και άγνωστες παραμένουν οι  προθέσεις του Νικ. Τσωνη που εδώ και αρκετό  καιρο παραμένει «αθέατος» στο σκηνικό των πολιτικών εξελίξεων.
Από  ..... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: