Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ταυρωπός – Α.Ο.Καμένα Βούρλα 1-2 – Το πρώτο τρίποντο (εκτός έδρας) για τον «Α.Ο.Κ.Β.»

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον και δυνατό αλλά εντός αθλητικών πλαισίων παιχνίδι, στα πλαίσια των αγώνων του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), η ομάδα των Καμένων Βούρλων πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς και μάλιστα εκτός έδρας με τον «Ταυρωπό«  (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας).
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, μια και ο  «Α.Ο.Κ.Β.» έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και φάνηκε πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του»Ταυρωπό» που έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα των Καμένων Βούρλων προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο σκορ (15΄περίπου), όταν ο καταπληκτικός σήμερα Γουργιώτης διέσχισε όλη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου και την κατάλληλη στιγμή έκανε σέντρα στον Βαργιανίτη που με ωραίο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Στο 32΄ αδράνεια της άμυνας του Α.Ο.Κ.Β και ο «Ταυρωπός» με δυνατό σουτ του Σάββα, ισοφαρίζει 1-1.
Στο 44΄ και πάλι ο Γουργιώτης αναστατώνει την άμυνα του Ταυρωπού, βαθειά μπαλιά – σέντρα για τον Βαργιανίτη, ο οποίος μόλις γίνεται κάτοχος της μπάλας, ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Ταυρωπού και το πέναλτι που δίνεται, εκτελεί ο Αντωνιάδης και  ……. 1-2.
Για την ιστορία, με την ομάδα των Καμένων Βούρλων αγωνίστηκαν οι:
Λιόλιος Μάρ., Γουργιώτης Ορ., Τσίντζας Γεώργ., Χουλιάρας Κ., Τόλιας Ιωάν, Καλύβας Ηλ., Θανασιάς Απ (Κυριλής Σερ.), Λέσσης Μάρ. (Θεοδοσόπουλος Π), Αντωνιάδης Χρ., Βαργιανίτης Μάριος, Παπαευθυμίου Ιωάν. (Σπύρου Ιωάν.)
Εκτός από τον Γουργιώτη, πολύ καλή απόδοση είχαν οι Λιόλιος  και  Βαργιανίτης, ενώ αρκετά καλοί ήταν και οι Τσίντζας και Καλύβας, χωρίς να υπάρχει κάποιος που υστέρησε.

Από .....  thronio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: