Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Ανεπιθύμητος» από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Μόσιαλος – Επεισόδιο στη Βουλή!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com



Και επί προσωπικού φαίνεται πως επεκτείνεται η εσωτερική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Η. Μόσιαλος, είχε ιδιαίτερα θερμό επεισόδιο με τη βουλευτή Τρικάλων Σούλα Μερεντίνη και το βουλευτή Β’ Πειραιώς Γιάννη Διαμαντίδη! 

Αφορμή για το επεισόδιο αποτέλεσαν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του κ. Μόσιαλου ότι ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για το ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια καθώς εξελέγη βουλευτής το 2009 και πως δεν χαίρει προνομίων. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Εντευκτήριο της Βουλής. Σύμφωνα με παρισταμένους η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη αλλά και ο βουλευτής Β Πειραιώς Γιάννης Διαμαντίδης επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Μόσιαλο. Ο κ. Διαμαντίδης, φέρεται να του είπε ότι «αυτά που είπες είναι απαράδεκτα» και ότι «προσβάλλεις υπουργούς και βουλευτές» και πρόσθεσε πως «βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε στον κόσμο κι έρχεσαι εσύ και μιλάς για βουλευτικά προνόμια».

Η κ. Μερεντίνη, φέρεται να ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους, λέγοντας στον κ. Μόσιαλο ότι είναι «ανεπιθύμητος στο Εντευκτήριο. Εδώ είναι χώρος... προνομιούχων βουλευτών». Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον κ. Μόσιαλο είναι και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με ορισμένους να αναφέρουν ότι «δεν μπορεί οι κηπουροί να βγαίνουν και να μιλούν για προνόμια».

Μετά το επεισόδιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος αποχώρησε και συνοδευόμενος από τον  Γ. Ελενόπουλο, από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, κάθισε για λίγο στο καφενείο της Βουλής και κατόπιν αποχώρησε.

Από .... eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια: