Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

H N.Δ. εγκλωβίζει τον Γιώργο με πρόταση μομφής στον "τσάρο"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


 Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στη Συγγρού με τη συμμετοχή όλων των στενών συνεργατών του προέδρου της Ν.Δ., θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις Σαμαρά στην πολιτική σκακιέρα. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες κερδίζει έδαφος το αίτημα για προσφυγή στις κάλπες. «Ήρθε η ώρα να τις ζητήσουμε», αναφέρουν στελέχη της Ν.Δ. Ο Σαμαράς, όμως, δεν δείχνει να βιάζεται. Άλλωστε, είναι της άποψης ότι από τη στιγμή που δεν μπορείς να επιβάλλεις κάτι, δεν το ζητάς. Γι’ αυτό και τις τελευταίως ώρες, λέγεται ότι, αρχίζει να κερδίζει έδαφος η πρόταση μομφής.
Ήδη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει κάνει επ’ αυτού μια πρώτη συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες του. Κάποιοι, μάλιστα, δεν αποκλείουν να υπάρξει και αιφνιδιασμός. Στην περίπτωση που θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας, θα στραφεί εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Με την κίνηση αυτή, στη Συγγρού θεωρούν ότι θα επιτύχουν τον απόλυτο πολιτικό εγκλωβισμό του Γιώργου Παπανδρέου. «Θα τον αναγκάσουμε να στηρίξει έναν υπουργό, τον οποίο αμφισβητούν οι μισοί βουλευτές» αναφέρουν στελέχη της Ν.Δ.
ΑΞΙΖΕΙ: Στη Συγγρού δεν αποκλείουν να υπάρξει ακόμη και κρίση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, από τη στιγμή που οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θα κληθούν να στηρίξουν τον υπουργό Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

 Από .....parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: