Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το γεύμα Ντόρας - Παπαχελά στου "Δουράμπεη", και ο καφές με τον Ρουσόπουλο

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΕΧΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"       


Αλλεπάλληλες επαφές με πρώην υπουργούς έχει τις τελευταίες δύο μέρες ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.
Χθες, τα έλεγε επί δύο ώρες με τον εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θόδωρο Ρουσόπουλο, στην «Παλιά Αγορά» του Ψυχικού.
Μάλιστα, σε κάποια φάση πέρασε από την παρέα και ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος είχε θερμή χειραψία και με τους δύο.
Σήμερα, το μεσημέρι, ο Παπαχελάς, έφαγε με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη. Που; Στην ψαροταβέρνα του «Δουράμπεη» στον Πειραιά.
Το γεγονός ότι το γεύμα των δύο πραγματοποιείται μια βδομάδα μετά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για τα αρχεία των WikiLeaks, και μια μέρα μετά την συνέντευξη Σαμαρά, στην εφημερίδα των Αλαφούζων, είναι λογικό να προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Σε κάθε περίπτωση, ενισχύει την επιχειρηματολογία που αναπτύσσει η Ν.Δ., που θέλει το Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, να καλοβλέπει τον κατακερματισμό της δεξιάς, ενισχύοντας το σενάριο των συμμαχικών κυβερνήσεων.

ΑΞΙΖΕΙ: Την προηγούμενη Δευτέρα ο Παπαχελάς έβγαλε στους «Φακέλους» τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατά καιρούς έχει προταθεί από τον Μητσοτάκη, για «οικουμενικός» υπουργός Οικονομίας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ο Παπαχελάς διατηρούσε διαχρονικά καλές σχέσεις με το σύστημα της προέδρου της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ όσοι συνομιλούν με την Ντόρα, αποκομίζουν την εντύπωση ότι πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα δρομολογηθούν εξελίξεις που θα καταλήξουν στον σχηματισμό κυβέρνησης - συνεργασίας...

Από ....parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: