Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αναρτήθηκε από....  Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων

Ο  Πρόεδρος  της  επιτροπής  Τουριστικής  Ανάπτυξης  του  Δήμου  Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου  κ. Παπαναγιώτου  Δ.  μαθαίνοντας   την   απόφαση  που  πήρε  εν  κλειστό    η  εκτελεστική  επιτροπή  του  Δήμου (κ. Τετριμίδας, κ. Παντράς, κ. Μακρυνίτσας , κ. Φακίρης και κ. Φλωράκης) για  την  αλλαγή   του  ονόματος           << άντε  να  τελειώνουμε  με  το  όνομα  προσθέτοντας  στο  τέλος  του  σιδηρόδρομου  και  τα  Καμένα Βούρλα>>,  και    αφουγκράζοντας      τα υπόγεια  ρεύματα  που  τείνουν  να  πάρουν  τη  μορφή  τσουνάμι,   και  βλέποντας   δημότες  που  τον  ψήφισαν  και   φορείς  να  μαζεύουν  υπογραφές   για  την αλλαγή  του  ονόματος,  και  συζητώντας   με   τους  Δημότες  των  Καμένων  Βούρλων  αποφάσισε  μέσω  της  επιτροπής  Τουρισμού  που  είναι  Πρόεδρος   να  αυτονομηθεί  και  να  πάρει  την  πρωτοβουλία   να  προτείνει  το  νέο  όνομα  του  Δήμου.

Αφήνοντας   πίσω  του  τους   Πίκολο-δελφίνους  κ.  Παντρά, κ Μακρυνίτσα  και  κ.  Φακίρη  οι  οποίοι λειτουργούν  μικροπολιτικά  και  συμφεροντολογικά  στρουθοκαμηλίζοντας  και  χώνοντας  το  κεφάλι  τους  μέσα  στην  άμμο  χάνοντας  πολύ  σύντομα  την  επαφή  με  τους  Δημότες. Δηλώνοντας   γες  μεν  σε όλα  

Ο κ. Παπαναγιώτου  δηλώνει  δε  προς  κάθε  κατεύθυνση  ότι  δεν  ασχολήθηκα  με  τα  Δημοτικά  για  να  κάνω  καριέρα  όπως  κάποιοι  άλλοι.
Ασχολούμαι  με  τα  δημοτικά  για  να  προσφέρω  στους  δημότες  ότι  μπορώ  ανιδιοτελώς  για  τα  3,5  χρόνια  που  θα  είμαι  Δημοτικός  Σύμβουλος και  μετά  θα  πάω  σπίτι μου.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ –ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 
ΕΔΡΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30,

ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΕΜΑΤΑ:

1..ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SITE ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση, για την επιλογή του τεχνικού συνεργάτη να οριστεί ο Αθανάσιος Τρίγκας.

2..ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση ότι
Η Επιτροπή Τουρισμού θεωρεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη η
αλλαγή ονόματος του Δήμου μας.

Προτείνει ένα όνομα το οποίο να είναι ενωτικό, αναγνωρίσιμο, εύηχο και ή δυνατόν μονοσύλλαβο, να παραπέμπει στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να συνδέσουμε τον Τουρισμό με τον Πολιτισμό.

Είναι πολύ σημαντικό το όνομα αυτό να καθορίζει την ταυτότητα του Δήμου μας αλλά και τον ρόλο του στα τουριστικά δρώμενα.

Το νέο όνομα του Δήμου μας πρέπει να είναι σημειολογικό και ικανό να δίνει το ¨στίγμα¨ της τουριστικής μας ανάπτυξης.

Η Επιτροπή Τουρισμού ζητά άμεσα από το Δ.Σ. να θέσει θέμα μετονομασίας του Δήμου μας σε επόμενη συνεδρίασή του.
3..ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση να μην αλλάξουμε τίποτα από τον Κανονισμό Λειτουργίας, παρά μόνο εάν στο μέλλον παραστεί ανάγκη τροποποίησης για συγκεκριμένο θέμα.

4..ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 14-15 ΜΑΪΟΥ 2011

Έγινε επαναφορά του θέματος για την έκθεση της Λαμίας λόγω της γρήγορης και αποτελεσματικής παρουσίας μας στην έκθεση. Ο Δήμος μας έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στην έκθεση. Συζητήθηκε η δημιουργία ειδικής αφίσας, που να αναδεικνύει τα τουριστικά θέρετρα του τόπου μας, την ιστορία τους, τις τοπικές παραδόσεις, να προβάλει τα προϊόντα μας. καθώς και την ανάγκη προβολής όλων των παραγόντων-επιχειρηματιών του διευρυμένου δήμου μας.

Πήραμε λοιπόν ομοφώνως την απόφαση, να αυξήσουμε τα μέλη της ομάδας για την άμεση έκδοση του διαφημιστικού υλικού, και να οριστεί από τετραμελής υποεπιτροπή εξαμελής υποεπιτροπή που να φέρει εις πέρας την αποστολή μας στην έκθεση της Λαμίας.

Έτσι η επιτροπή διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΥ
2. ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΡΟΠΑΝΗΣ
3. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
4. ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
5. AΚΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
6. ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος κήρυξε περαιωθείσα την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση και όρισε με την συμφωνία της γραμματέως και των υπολοίπων μελών την νέα συνεδρίαση για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 και ώρα 8μμ στον ίδιο τόπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΟΝΤΗΡΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ




Από  εφημερίδα "σέντρα"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξέρουν αυτοί οι κύριοι Φακίριδες, Τετριμίδες ,Παντράδες ,Μακρυνίτσιδες ότι όποια απόφαση και να πάρουν με την οποία θα πάνε να εμπαίξουν τους Δημότες των Καμένων Βούρλων στο θέμα του ονόματος θα την βρουν μπροστά τους αν δεν είναι σύμφωνοι και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Απλώς θα έχουν δουλειά να κάνουν αυτοί οι κύριοι θα ασχολούνται με την αλλαγή της πινακίδας στο Δήμο κάθε μήνα.

Στις δε επόμενες εκλογές , αν θελήσουν να ασχοληθούν πάλι με τα Δημοτικά , θα ψάχνουν να βρουν τον δικό τους μέσα τουλάχιστον από τους Δημότες των Καμένων Βούρλων.

Φαίνετε ότι ο μόνος που το έχει πιάσει αυτό είναι ο κ. Παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί αν συνεχίσουν να πηγαίνουν με το ίδιο Τέμπο και ρυθμό που πηγαίνουν τώρα θα πάθουν χειρότερα από ότι έπαθε ο Μάκης στις τελευταίες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Ε??
ΠΩ ΠΩ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕς ΡΕ ΦΙΛΕ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕς ΕΙΝΑΙ ΣΑς Κ ΕΣΕΝΑ?
ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑς ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΠΑς ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ..ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ ΚΑΡΥΩΤΕς ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩς ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟς ΣΑς..ΣΑς ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ...ΣΑς ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕς..Ο ΚΟΣΜΟς ΤΩ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΥς ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑς ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς..