Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Παράνομες αυξήσεις τελών από 20 – 35 % μόνο στα Καμένα Βούρλα και όχι σε όλο το Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com




Το  Blog έγκαιρα είχε επισημάνει   ότι κατ` εξαίρεση και παράνομα πάει η νέα δημοτική αρχή σε αυξήσεις τελών 20-35% μόνο στα Καμένα Βούρλα και όχι στον ενιαίο πλέον Δήμο Μώλου –Αγ.Κωνσταντίνου.


Από  εφημερίδα "Ημέρα"

Την ίδια ώρα που παίρνει η νέα δημοτική αρχή αυτή την παράνομη απόφαση υπάρχουν ανείσπρακτοι λογαριασμοί της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στο Δήμο που αν εισπραχθούν δεν υπάρχει ανάγκη ο Δήμος να πάει σε αυξήσεις τελών της  τάξεως  20-35 % μόνο στα Καμένα Βούρλα.


Την αύξηση των τελών στα Καμένα Βούρλα καταψήφισε η αντιπολίτευση διότι δεν υπήρχε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για την αύξηση τελών στον ενιαίο πλέον Δήμο από την συμπολίτευση.

Εφημερίδα "Λαμιακός Τύπος"

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων κ. Μακρυνίτσας Δ. , Φακίρης Τ. , Αναστασίου Γ. , Παπαναγιώτου Δ. , Κουτσούμπας Χ. αφού βολεύτηκαν στις καρέκλες τους αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να εκπροσωπήσουν τους Δημότες των Καμένων Βούρλων σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα…….

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτοί οι καινούργιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ειδικά των Καμένων Βούρλων θα αποδειχτούν έτσι όπως πάνε χειρότεροι από τους προηγούμενους !!!!!

ξαφνικά γίνανε κωφάλαλοι δεν μιλάνε ούτε ακούνε τίποτα…....

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που μερικοί δεν γίνανε και Δήμαρχοι

Ανώνυμος είπε...

Μα τους βλέπει ο κόσμος ότι είναι λειψοί …....
και δεν μπορούνε να πάνε για παραπάνω …......
μέχρι εκεί και πολύ σας πάει

Ανώνυμος είπε...

Μια είναι η λύση ίσια τέλη σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Και ίσια τέλη σε όλα τα Κοινοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για ανεγγέφαλους Δημοτικούς Συμβούλους όπως είναι των Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Η μείζονα αντιπολίτευση κ. Τσιτίνης Σ., κ. Παταργιάς Γ., κ. Συκιώτης Γ. γνωρίζει κανείς να μας πει τι ψηφίσανε για να ξέρουμε αν θα πάρει και αυτούς η Μούντζα

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΓΑΛΕ...
Ο ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ..

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που έρχονται και οι απόκριες και έτσι οι δημοτικοί σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων θα γλιτώσουν το πολύ φτύσιμο αφού θα είναι καλυμμένοι πίσω από τις μάσκες τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά ο κ. Μακρυνίτσας δεν ήταν αυτός που φώναζε μέσα από το εφημεριδάκι του όχι στις αυξήσεις στα τέλη που έβαζε ο κ. Αντωνίου.

Τώρα που βολεύτηκε όμως τον έπιασε μουγκαμάρα ….

Δεν έβγαλε ούτε λέξι για την αύξηση στα τέλη των Καμένων Βούρλων.

Δυστυχώς η υποκρισία και η ανευθυνότητα και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια, 3.5 χρόνια είναι θα περάσουν γρήγοραααααα

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο κ. Τσιτίνης δικαιολογείται λόγω νόσου Ατσχαϊμερ, ξεχνάει λόγω ηλικίας τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης των Καμένων Βούρλων κ. Μακρυνίτσας Δ. , κ. Φακίρης Τ. , κ. Αναστασίου Γ. ,κ. Παπαναγιώτου Δ. , κ. Κουτσούμπας Χ. είναι δυστυχώς για τον Καρνάβαλο, να τους βάλουν φωτιά και να τους κάψουν.

Αφού είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τους δημότες των Καμένων Βούρλων

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ξέρω εγώ σαν δημότης είναι ότι την ανεπάρκεια και την ανικανότητα των δημοτικών συμβούλων των Καμένων Βούρλων δεν οφείλουν σε καμιά περίπτωση να πληρώνουν με τα ευρώ τους οι δημότες των Καμένων Βούρλων.

Ας πάνε αυτοί οι κύριοι στα σπίτια τους.

Δεν το κατάλαβα καλά , ότι βλακεία ψηφίζουν 5 ανεγκέφαλοι σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων, μετά θα πηγαίνουν οι υπόλοιποι δημότες και θα την πληρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα μονό για το πάγιο δείτε πόσο παραπάνω θα πληρώσουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων.

5000 χιλιάδες περίπου ρολόγια Χ 50 ευρώ πάγιο = 250.000 ευρώ θα πληρώνουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων για πάγιο το χρόνο.

Ενώ αν πλήρωναν όσο οι άλλες δημοτικές κοινότητες του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου θα πλήρωναν :

5000 χιλ. ρολόγια Χ 30 ευρώ = 150.000 ευρώ

Δηλαδή θα πληρώσουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων 250.000 -150.000 =100.000 ευρώ παραπάνω μόνο για το πάγιο από τους δημότες του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δοξάστε τους

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που θα πληρώνουμε περισσότερο από τους άλλους δημότες των άλλων Δημοτικών Κοινοτήτων πίνουμε και καρκινογόνο νερό από αμίαντο

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος που πήρε σωστή θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο θέμα των τελών ήταν ό Κώστας Παταργιάς ο οποίος είπε στους δημοτικούς συμβούλους ότι αυτά που λέτε κύριοι είναι παράλογα και παράνομα.

Και δεν μπορεί οι Δημότες των Καμένων Βούρλων να πληρώνουν πάγιο 50 ευρώ ενώ οι δημότες του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου να πληρώνουν πάγιο 30 ευρώ για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε ενιαίος Δήμος.

Αντίθετα οι εισηγητές Αντιδήμαρχοι των Καμένων Βούρλων κ. Φακίρης και κ. Μακρυνίτσας προσπάθησαν να παρουσιάσουν το παράλογο και παράνομο ως νόμιμο και λογικό.

Δυστυχώς όμως για αυτούς είναι λυπηρό ……. γιατί δεν έπεισαν ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορούμε όπως έγραψε και το Blog από την πρώτη στιγμή ότι η απόφαση που πάρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο είναι αντισυνταγματική και πάσχει σε αρκετά ακόμη σημεία οπότε θα εκπέσει.

Ας προετοιμαστούν λοιπόν οι εισηγητές κ. Φακίρης και κ. Μακρυνίτσας την επόμενη φορά που θα έλθει η πρόταση προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο καλύτερα αν θέλουν να περάσει και να είναι νόμιμη.